Hur får jag Surgical Technology Training?

kirurgiska tekniken utbildning kan erhållas genom olika yrkesskolor och högskolor att erbjuda utbildning i allierade hälsa karriärer. Yrkesinriktade skolor erbjuder oftast ett program som är ett år lång och leder till en certifiering av prestation. Kirurgisk teknik utbildning genom en högskola kräver vanligtvis två års studier, och i USA resulterar i ett intresseföretag i tillämpad vetenskap (AAS) examen.

Många faktorer kan påverka om du väljer att välja ett år eller två-årigt program. En viktig faktor är hur snabbt du måste ange arbetskraften och börja tjäna en vanlig lön. Även om en kandidat med en AAS grad kan ha möjlighet att mönstra på en högre lön, den person som tog kortare program kan börja tjäna stadig lön och bygga erfarenhet och tjänsteår mycket tidigare.

För att tas allvar av potentiella arbetsgivare, en kirurgisk tekniker måste vara korrekt certifierad i enlighet med lokala och regionala lagar. För att sitta för certifiering tentor, är det oftast nödvändigt att ha den minsta mängd utbildning, som omfattar kurser i anatomi, fysiologi, medicinsk terminologi, och aseptiska metoder. Lab tid kan också krävas, varför även program som erbjuder distansundervisning brukar ordna praktisk utbildning i en klinisk miljö.

En kirurgisk teknik frisk från ett intyg program kan begränsas till arbete i icke-sterila området för operationssalar och ta ansvar för rengöring av utrustning och prepping patienter för operation. En kirurgisk teknikern med mer erfarenhet och överlägsen utbildning kan få tillstånd att bistå läkaren under operationen och arbeta i det sterila området. Vissa kommer att flyttas upp till första plats, vilket tillåter dem att bli en integrerad del av kirurgerna, genom att utföra enkla uppgifter som att hålla klämmor, suturering och etsande.

En god kirurgisk teknik program utbildningen skall undervisa elever i olika medicinska ingrepp. Det bör också förbereda dem för en karriär i denna snabba och ibland hög stress området. Eleverna ska också kunna främja sina kirurgisk teknik utbildning, och därmed utveckla sina karriärer i form av specialiserade på sådana områden som neurokirurgi.

Du bör också överväga vilken typ av arbetsvillkoren du vill när du försöker välja rätt kirurgisk teknik utbildning. De flesta kirurgiska tekniker arbetar i rum sjukhus, men möjligheter till sysselsättning finns där operation utförs. Detta kan även omfatta platser som tand-centra.

kirurgiska tekniker vanligtvis måste genomgå livslångt lärande för att behålla sina tillstånd nuvarande. Denna typ av träning är ofta tillhandahålls av arbetsorten. Det kan också vara tillgänglig på lokal kirurgisk skolor teknik utbildning eller på branschnivå seminarier.

Framför allt är det viktigt att säkerställa att den valda kirurgisk teknik utbildningsprogram är fullt ackrediterad. Om det inte är, kan det inte vara möjligt att sitta för certifiering undersökningar eller bli anställd. Sysselsättningen kan vara begränsade till simpla arbetskraft med litet utrymme för avancemang. Den kirurgiska tekniken Skolan kommer också sannolikt måste vara ackrediterade för att studerande skall berättiga till ekonomiskt stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.