Hur får jag Physician Assistant Training?

läkare assistent är ett av de nyare yrken inom det medicinska området. Dessa läkare kan vara mycket delaktiga i vården, till den punkt där de kan diagnostisera och behandla patienter. De får ofta arbeta i doktorns kontor eller sjukhus som en del av ett medicinskt team och de har vanligtvis står under tillsyn av en verkställande läkare, som kan tas i anspråk för att övervaka mer komplexa ärenden. Vägen till att få utbildning läkare assistent är lite förvirrande eftersom det finns flera sätt att få denna utbildning.

Läkare assistent utbildning inte nödvändigtvis samma grader. Folk kan skriva ett program med lite eller ingen college och tjäna en AA, eller om de kan komma in en fyra-årig ungkarl program. Godkända sökande som redan assistenter eller som har fått en kandidatexamen i ett relaterat ämne kan skriva in ett magisterprogram för att få utbildning läkare assistent. Det viktigaste kravet är att skolan tas upp är en ackrediterad av Ackreditering granskning kommissionen om utbildning för läkare Assistant (ARC-PA) i USA, eller genom vilken läkare assistent ackrediteringsorgan finns i andra länder. Ackrediterade program i USA är noterade på läkaren biträdande Education Association webbplats.

Oavsett var man börjar läkare assistent utbildning är det omöjligt att få ett jobb förrän folk har avslutat en examen, och alla tar samma examen i USA. Undersökning för en herres student är inte annorlunda än den undersökning som fattats av en student som kommer att få ett AA Det bör inte vara mer utmanande för en elev framför en annan om en läkare assistent utbildningsprogram är ackrediterad och elever har arbetat hårt för att bemästra material.

Det är inte så få läkare assistent utbildning: inte ha någon college erfarenhet. I själva verket kommer de flesta program har förutsättningar. Dessa kan bestå av att ta kurser i engelska, matematik, biologi och kemi, eventuellt anatomi, och saker som medicinsk terminologi.

Det kan vara en mycket god idé att utreda program först fastställa vilka förutsättningar finns. De flesta av dem kan uppfyllas på en lokal community college. På kandidatnivå, skulle eleverna ta ungefär två år av grundutbildningen som täcker dessa områden innan helt i utbildningsprogrammet. Studenter som letar efter en magisterexamen måste fortfarande ha genomgått en läroplan som betonar medicin, även om igen varje program har sina egna krav.

Bara i USA finns det över 100 skolor som är ackrediterade av ARC -PA. Numbers förväntas växa eftersom detta är ett växande område. Läkare assistenter kan verkligen hjälpa läkare och patienter i olika miljöer och eftersom de kan göra mycket av arbetet i en läkare, utan betalas ut betydligt mindre, det beräknade de kommer att bli allt viktigare, och är anställda oftare inom sjukvården i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.