Hur blir jag en upphandling Manager?

upphandling chefer, även känd som Inköpschefsindex, ansvarar för planering och övergripande förvärvsstrategi för att tillverka eller detaljhandelsföretag. Du kan bli en upphandling chef genom att säkra en kandidatexamen i ett närliggande område som företagsledning. Du kommer att behöva för att säkra sysselsättningen som ett inköp kontorist, expediter, junior köparen eller assistent köpare innan arbeta dig upp till ledningen.

vördnad är ofta ges till dem som har en förståelse och kompetens i förhållande till varor ett företag tillverkar eller säljer. Upphandlingssystem kan vara olika på varje företag, så examen från en upphandling program kanske inte tillräckligt förberedelse för en individ att bli en upphandling manager. Den typ av kandidatexamen ska du fortsätta att bli en upphandling manager beror på om du vill arbeta med ett försäljning eller tillverkning företaget. En civilekonomexamen är att föredra hos återförsäljare, men tillverkningsföretag föredrar dem med en teknik, ekonomi tillämpas eller naturvetenskap grader. Vissa arbetstagare kan behöva få en magisterexamen att bli en upphandling manager.

Ledarutbildningen är till hjälp för alla som vill bli en upphandling manager. Dessa chefer måste kunna lita på ledare, goda beslutsfattare, skarpa planerare och snabb problemlösare. Upphandlare måste fatta snabba beslut och ta risker om stilar och trender. De måste ha marknadsföring kompetens att identifiera produkter som kommer att bli populär i en snar framtid. Upphandling chefer spenderar en stor del av tiden övervaka assistent köpare, så ledaregenskaper som dessa är avgörande.

Dator utbildning är viktiga för fler företag att dra nytta av elektronisk upphandling programvara. Med denna upphandling metoden kan företagen automatisera mycket av inköpsfunktionen, såsom automatisk omnumreringen när lagernivåerna sjunker under en viss punkt. Det finns olika typer av programvara som används i e-upphandling och det är bra att bekanta sig med dem.

En del av företagen kommer att anställa studenter som kommer direkt från college för att utbilda sina inköpssystem och börja arbeta som assistent köpare mycket snabbt. Andra kommer att anställa studenter på nybörjarnivå och sedan marknadsföra dem på biträdande köpare. De flesta arbetsgivare använder en kombination av båda metoderna för att hantera sina inköp upphandling.

När du hittar arbeta som ett ombud, måste du säkra fortsatt utbildning eller certifiering för att främja och bli en upphandling manager. Certifiering blir allt viktigare för dem som vill komma in på området och den kommer troligen att krävas för dig att bli en upphandling manager.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.