Hur blir jag en tränare?

För att bli en tränare, finns det en kombination av utbildning och erfarenhet av konditionsträning som krävs. En tränare är någon som leder gympa, och ger vägledning, kunskap och expertis till enskilda kunder som vill förbättra sina personliga lämplighet nivåer. Fitness utbildare har en stor inverkan på människors liv och spelar en viktig del av övergången till en hälsosam och aktiv livsstil.

Det pedagogiska kraven för att bli en tränare kan variera ganska mycket. Alla fitness och klubbar hälsa kräver deras tränare att ha en giltig första hjälpen och hjärt-lungräddning certifikat. Detta intyg skall förnyas varje år och är ett krav för anställning. Den typ och utbildningsnivå som krävs som en tränare beror på vilken typ av träning som man kommer att erbjuda och vilken typ av gym du arbetar för.

Det finns ett brett utbud av certifieringsprogram för fitness utbildare. Vissa erbjuder ett brett perspektiv på de olika metoder och skolor att motionera, medan andra erbjuder en mer specialiserad strategi i en specifik skola eller teknik. De flesta som vill bli tränare börjar med en generell examen som på friskvård, idrott och hälsa. Ingå i dessa program är kurser om nutrition, redovisning, marknadsföring och företagsledning. Alla dessa färdigheter är nödvändiga för att föra din karriär som tränare.

Erfarenhet som tränare kan man få genom samarbete som anordnas av skolan eller genom volontärarbete för att hjälpa till en tränare som leds av klass. När man får erfarenhet som tränare, tar sig tid efter varje klass ska granska resultatet med uppgift om goda och dåliga sidor. Arbetet med att förbättra ditt resultat varje gång att säkerställa att du levererar en kvalitet och konsekvent träningsprogram.

Många människor som vill bli lärare är fitness klass entusiaster. Detta kan vara en stor deltid samtidigt som går på college eller arbetar heltid på ett annat jobb. Timmarna är vanligtvis kvällar och helger, vilket ger en stadig andra inkomstkälla och samtidigt hålla dig frisk och sund.

Att utveckla ett register över privata kunder, lära en rad olika klasser, från nybörjare till förskott på samma plats i minst sex månader. Ta dig tid att ge tips och uppmuntran till dina elever och låt dem veta att du erbjuder privata utbildningar. Registrera dina tjänster på den lokala fitness-klubben som en personlig tränare att utöka din kundbas.

Det är viktigt att komma ihåg att konditionsträning brukar vara en ganska kort karriär. Efter tre till fem år har de flesta fitness utbildare flyttade på privata konsulttjänster, förvaltning eller andra relaterade tjänster. Kontrollera att du har en tydlig fas två i åtanke när du förbereder för att bli en tränare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.