Hur blir jag en programmerare?

att bli en programmerare, finns det tre vägar finns: eftergymnasial utbildning, webbutveckling och öppen källkod-kodning bidragsgivare. Alla dessa vägar kräver en fallenhet för matematik, kreativitet, logisk behandling, och en stark känsla för detaljer. Storleken på lönen och typer av möjligheter till avancemang beror på den väg som du väljer.

programmerare är en bred term som används för att beskriva en mängd olika positioner. Tekniken som används kan vara mycket olika, men de grundläggande kraven och arbetsbeskrivningar är ganska lika. En programmerare är ansvarig för att skapa kod i olika programmeringsspråk. Denna kod används för att skapa mjukvara, verktyg, webbplatser och kontroll funktionella moduler.

specialiserad utbildning krävs för att bli en programmerare. Både högskolor och universitet erbjuder program inom datateknik och programmering. Titta på de olika typerna av program som finns tillgängliga och välja ett som passar dina behov. Se till att det erbjuder en arbetsförmedling eller liknande möjlighet att öka din anställbarhet.

En högskola program kommer att erbjuda utbildning i de olika klasserna av program och lära de grundläggande språk. Gemenskapen och högskolor karriär lär särskilda språk som har identifierats som områden av nuvarande och framtida efterfrågan. Många komplett en examen och sedan ta ytterligare kurser i specifika språk för att förbättra sina utsikter till arbete.

Utveckling av webbsidor använder olika programmeringsspråk än andra typer av programmering. Dessa språk är oftast lättare att lära och det finns ett brett utbud av böcker och handböcker finns tillgängliga att undervisa dessa språk till dig. Leta efter resurser på nätet för att lära sig den senaste tekniken för att bli en dataprogrammerare.

Open source är en programvara eller program som ger tillgång till koden och programmet gratis. Programmerare runt om i världen bidrar till, redigera och dela kod för att förbättra produkten. Använd dessa verktyg ökar din kunskap. Genom att bidra eller redigering till öppen källkod, har du blivit en dataprogrammerare.

Arbetet som programmerare kräver livslångt lärande. Det finns alltid nya språk, metoder och resurser som behöver läggas till din kompetens. Lär dig grunderna i datorprogrammering och sedan vara beredd att lära dig hela din karriär.

När du letar efter arbete som programmerare, lista alla programmeringsspråk och tekniker som du vet i ditt cv. Var beredd på att ge en portfölj av ditt arbete om du är en webb-programmerare. De flesta arbetsgivare ber dig att fylla i en planering test som en del av intervjun. Uppdatera dina färdigheter innan intervjun för att säkerställa ett positivt resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.