Hur blir jag en kalibrering Tekniker?

Det finns fyra särskilda kunskaper krävs för att bli en kalibrering tekniker: mekaniska, dator, analytisk och problemlösning. Förutom dessa kunskaper, måste alla kandidater fylla en formell eftergymnasial programmet i skalor och kalibrering. Möjligheter till sysselsättning för en kalibrering tekniker omfatta myndigheter uppfylls, väga stationer och rederier.

Det primära ansvaret för en kalibrering tekniker är att säkerställa att alla skalor fungerar korrekt och exakt. Detta är en mycket viktig funktion, eftersom många industrier basera sina produkter pris på vikten på objektet. Till exempel en kalibrering tekniker som arbetar för en statlig myndighet inspekterar vågen i affären för att se till att de är korrekta. Detta sparar kunderna pengar och håller företagare ärlig.

Människor som vill bli en kalibrering tekniker är mekaniskt benägna, är detalj-orienterad och har utmärkta matematiska färdigheter. Dessa är väl kompenseras positioner, men de kan kräva resor, övertid och arbete på helger. Utmärkt syn är mycket viktigt, eftersom den detaljnivå som deltar i denna roll.

För att bli en kalibrering tekniker, en utbildnings-eller examensbevis i omfattning, åtgärder och vikter krävs. Detta program finns på community college eller teknisk högskola planet och vanligtvis är ett eller två år långa. På vissa platser måste teknikern ha tillstånd av den lokala regeringen. Forskning processen att bli en kalibrering tekniker i ditt område och se till att programmet är i överensstämmelse med dessa krav innan du betalar undervisning.

Mekaniska aptitude och mekaniska färdigheter är centrala roll en kalibrering tekniker. Han eller hon ansvarar för att justera skalor och väg stationer för noggrannhet. Storleken på de berörda skala varierar kraftigt inom industrin. Till exempel kommer en skala på ett stålverk vara mycket stort och tungt, men skalan i en gas pump är mycket mindre.

Technology har haft en enorm inverkan på denna industri. Människor som vill bli kalibrering tekniker måste ha minst mellannivå kompetens för att använda programvara, läst systemanalys rapporter och slutföra kalibreringen på komplexa skalor.

Som en kalibrering tekniker, små föremål eller ledtrådar kan peka på ett större problem eller potentiella manipulering av utrustning. Förmågan att analysera en situation, identifiera logiska alternativ och ta väl övervägda beslut är alla mycket viktiga färdigheter. Analytisk förmåga normalt utvecklas genom arbetslivserfarenhet och exponering för olika problem.

Den viktigaste drivkraften bakom beslutet att bli en kalibrering tekniker ofta är önskan att utnyttja förmåga till problemlösning. De flesta människor lär sig dessa kunskaper genom deltagande i team initiativ och arbetar i grupper. Det finns flera discipliner av problemlösning teori som kan användas av en kalibrering tekniker. Investera tid att lära sig om alternativen och hur dessa kunskaper erhållits.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.