Hur blir jag en Vision Care Associate?

Processen att bli en vision vård intresseföretag är en kombination av utbildning och arbetslivserfarenhet. Denna roll är en del av hälso-och sjukvården laget och kräver särskild utbildning i ögonvård, anatomi och vanliga sjukdomar i ögat. Vision Care intresseföretag hitta arbetstillfällen i optometrist kontor, långsiktig och sjukvårdsinrättningar och i allierade hälsovårdscentralerna. Ytterligare möjligheter kan vara tillgängliga i centrum öga behandling, där ett utbud av specialiserade läkare samarbetar för att lösa problem med ögat hälsa.

utbildningsprogram för att bli en vision vård intresseföretag är typiskt en 12-till 18-månadersprogram från en kommun eller karriär college. För att kvalificera för tillträde, skall de sökande har examen från high school med kurser i biologi och engelska. Det är viktigt att notera att de kurser som krävs för detta program är ofta överföras till andra program optiker, såsom optiker teknikern eller ögonläkare assistent.

Erfarenhet är en viktig faktor för alla som vill bli en vision vård associera. Förmågan att arbeta nära tillsammans med en rad olika personligheter, utmärkt social kompetens och ett lugnt sätt är alla mycket viktiga i denna roll. De flesta människor skaffa sig praktisk yrkeslivserfarenhet genom en arbetsförmedling eller kooperativ del av utbildningsprogrammet.

relaterat arbete tidigare arbetat inom kundservice och volontärarbete att arbeta med äldre eller synskadade. Administrativ erfarenhet är också mycket viktigt i denna roll, eftersom många av de aktuella uppgifterna är av administrativ karaktär. Datorprogramvara använda, skriftlig kommunikation och korrekt datainmatning är färdigheter som kan utvecklas på jobbet, eller genom utbildningsprogram.

Efter genomgången utbildning, nästa steg blir en vision vård intresseföretag är att säkra en position. Leta efter jobb på din lokala Community College, i tidningen, och webbsajter jobb. Många människor få reda på om jobb via nätverk. Håll kontakten med dina instruktörer och studiekamrater. De får höra om ett tillfälle eller kan tillhandahålla ditt namn som en potentiell anställd till optiker söker en vision vård associera.

Intervjuer är ett vanligt sätt för potentiella arbetsgivare att möta kvalificerade kandidater. Under intervjun har arbetsgivaren en uppsättning frågor som syftar till att lägga till mer detaljer till CV och brev som lämnas in till jobb. Förbered dig för intervjun genom att tänka om dina starka och svaga sidor och vilka talanger du ta med till jobbet. Ta dig tid att lära sig om den tilltänkta arbetsgivaren genom att granska deras hemsida innan intervjun.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.