Hur blir jag en Sniper?

Om du vill bli en krypskytt, ska du veta att vara ett bra skott är bara en aspekt av att vara en prickskytt. Ett antal faktorer gå in i urval och utbildning av en krypskytt, inklusive fysiska och psykiska tillstånd, förmåga att tolka information snabbt och korrekt, och prestanda post. Det finns också olika typer av krypskyttar: militära och krypskyttar polis kan ha liknande titlar, men deras uppdrag och utbildning är väldigt olika.

Oavsett om du vill arbeta för en polis eller militär, det första steget på vägen till att bli en krypskytt är att etablera en stark tjänst rekord, eftersom prickskyttar väljs av rekommendation, och tjänsten rekord räknas för mycket. Bra kandidater har inga register över disciplinära åtgärder på deras tjänst register, och helst de borde ha mendationer för god service, tillsammans med stöd från minst en förman som kan rekommendera dem för prickskytt utbildning.

För att bli en Polisen sniper, även känd som en sharpshooter, måste du först bli polis. Att vara polis innebär att ansöka om och bli antagen till utbildningen, en fullbordad utbildning och gå med i en polisstyrka. De flesta poliser prickskyttar väljs från speciella avdelningar, såsom SWAT team, så du måste tjäna som en officer i minst ett år innan de ansöker om SWAT team och genomgår SWAT utbildning.

När du är utbildad som en SWAT officer kan du uttrycka ett intresse av att räknas som en sharpshooter. Beroende på avdelningen politik, kanske du kan testa direkt, eller så kan du bli ombedd att vänta och tjänstgöra under en viss tid innan de ansöker. I väntan att ha rätt, kan du öva din skytte, eftersom du kommer att behöva en expert skytt, och du kan också skilja dig själv som en officer. När du får testa på en position som en sniper, kommer du att få ett skriftligt prov, en fysisk undersökning, och en psykologisk utvärdering. Om den godkänns, kommer du att erbjudas prickskytt utbildning.

militära krypskyttar Börja med att ansluta sig till militären, och välja en yrkesmässig specialitet som omfattar prickskyttar. Olika grenar av militären är organiserade på olika sätt, så om du vill bli en krypskytt, bör du tala med en rekrytering agent om den bästa servicen och specialitet att välja. När accepterade i det militära, måste du fylla grundutbildning, och utmärka dig i utbildning så att du kan volontär för prickskytt utbildning och rekommenderas.

När rekommenderas för utbildning, måste du klara ett batteri av tester. Militären vill prickskyttar med stort vision, topp fysiska tillstånd, och förmågan att passera psykologiska visningar. Krypskyttar förväntas också räknas som expert tävlingsskyttar och för att visa starka tjänst journal i moral samt en fast tjänst historia som en soldat. Om en kandidat passerar screening han eller hon kommer att skickas till sniper skolan för att lära sig detaljerna i handeln.

Eftersom militär och karriärer polis skär, vissa människor gör båda. Exempelvis kan du kvalificerar dig och fungera som en militär prickskytt och sedan gå brottsbekämpande efter att du lämna sin tjänst, ansöka om en krypskytt ställning till SWAT team. Omvänt kan du värvning i det militära efter att ha tjänstgjort som polis, och ange ett intresse av att fungera som en krypskytt när du är klar med grundutbildningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.