Hur blir jag en SKATTMÄSTARE?

En SKATTMÄSTARE anses likvärdigt av en ekonomisk administratör eller business manager för en läroanstalt. Generellt sett är titeln reserverad för dem som blir en SKATTMÄSTARE med ett universitet eller grundutbildningsprogram college. Det finns dock situationen även i andra typer av skolor, även om det är känt av en annan beteckning. Traditionellt är det primära roll denna position för att övervaka fakturering och insamling av studenter undervisning och arvoden, samt ekonomiska överväganden i samband med stipendier och bidrag. Titeln i sig är passande nog heter eftersom den är tagen från latin,

Bursa , som översätter betyda "väska. "

De särskilda uppdrag som utförs av en SKATTMÄSTARE varierar med varje skola eller universitet, beroende på behoven hos studenterna och det omgivande samhället. Men många administratörer upptäcker att deras roll expanderar utöver undervisning insamling för strategisk finansiell planering och resursfördelning när de blir en SKATTMÄSTARE. Till exempel, en del skolor vänder sig till SKATTMÄSTARE för advisement om nuvarande och framtida välgörenhet status, liksom det politiska om fundraising-projekt. Andra bursars spela en roll för hur de ekonomiska resurserna fördelas mellan lärare, administration, personal, och andra interna avdelningar. Slutligen bygger vissa bursars delta i en diskussion miljö-och säkerhetsrisker som kan leda till en ökad rättslig och ekonomiskt ansvar för skolan.

allmänhet gör en inte skanna radannonser av en tidning för att bli en SKATTMÄSTARE. I själva verket är situationen vanligen placeras i händerna på en rekryterare, publiceras i styrelsens möte minuter, eller postat offentligt på något sätt. Dessutom är situationen ofta erbjuds en enskild som en andra karriär efter annan akademiker eller företagsledning. Slutligen ibland kandidater med en liknande bakgrund odlas fram från den privata sektorn eller från statliga organ.

Oavsett motiveras av inbjudan eller ansökan, det finns vissa grundläggande krav att uppfylla för att kvalificera sig för att bli en SKATTMÄSTARE. Godkända sökande bör ha en omfattande bakgrund inom strategisk finansiell planering eller högre företagsledning i en hög nivå inom näringslivet, t. ex. banker, sjukhus förvaltning, eller militären. Det är naturligtvis företräde ges vanligtvis till dem som har erfarenhet av skolan förvaltning eller utbildning i allmänhet. Dessutom innehar minst en kandidatexamen förväntas.

I de flesta delar av världen, inklusive USA, det finns lite tillgänglig i form av formell utbildning för att bli en SKATTMÄSTARE. I England är dock ställning SKATTMÄSTARE höll upp till den högsta av normer och förberedelse för den roll tas på största allvar. I själva verket gav Friskolor "Bursars Association (ISBA) särskild utbildning för dem som vill bli en SKATTMÄSTARE i Storbritannien, samt fortsatt stöd tjänster därefter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.