Hur blir jag en Private Equity Analyst?

För att bli ett private equity-analytiker, som är en typ av finansiella analytiker måste du ha en högskoleutbildning och passera finansiella certifiering tentor. En kandidatexamen kan vara tillräcklig, även om många ekonomiska analytiker har också förtjänat en Master of Business Administration examen. De flesta regioner kräver formell utbildning för kvalificerade analytiker, som Chartered Financial Analyst certifiering i USA.

För att bli ett private equity-analytiker får du behärskar kommunikations-och skrivförmåga, eftersom du kommer att producera forskningsrapporter och du måste uppvisa en fast grepp om de finansiella marknaderna. När certifierade, private equity analytiker karriär kan bedrivas inom stora institutioner eller små företag forskning. Trots att branschen private equity går genom toppar och dalar, det finns stadig efterfrågan på finansiella analytiker att upptäcka tendenser och mönster kring denna inflytelserika sektor på den globala kapitalmarknaden.

Det är absolut nödvändigt att förstå de private equity-universum om du strävar efter att bli ett private equity analytiker. Private equity affärer kan vara sammanlänkade med ett större finansiellt institut, såsom en investmentbank, eller de kan vara privata enheter som driver enbart som en buyout företag. Båda fungerar på liknande sätt genom att de skapar en portfölj baserad på att förvärva hela företag eller delar av tillgångarna i ett bolag. Helst köper de dessa enheter på en rabatt och normalt kommer att hålla anläggningarna i en portfölj i fem till sju år innan de säljs.

Medan tillgångarna hålls, en private equity-butik kommer att försöka förbättra verksamheten antingen genom omskrivningen förvaltning eller förbättra de resurser som företaget. När verksamheten har förbättrats, riskkapitalbolaget normalt kommer att försöka sälja tillgången eller utfärda den verksamheten som en börsintroduktion inom den offentliga marknaderna. Detta kallas för en exitstrategi, och en privat aktieanalytiker syftar till att avslöja trender i hur företag är spännande investeringar inom vissa branscher.

För att bli ett private equity-analytiker måste du vara kvalificerad för att analysera trender som kapitalanskaffning och vilka typer av affärer som är som framkommit på marknaderna. Möjligheten för stora buy-out företag, till exempel för att anskaffa kapital i en svår ekonomisk miljö kan signal tecken på återhämtning på den marknaden. En privat aktieanalytiker måste kunna upptäcka dessa mönster, bedöma vad som driver verksamheten och bestämmer där industrin är på väg.

Det har funnits en utbredd tendens i private equity-arena för att köpa publika bolag och föra dem privat i vad som kallas en lånefinansierade företagsförvärv. För att bli ett private equity-analytiker, måste du kunna känna igen takten och storleken på dessa affärer utspelas på marknaderna, och vilka företag inom vissa branscher verkar vara mest mogen för ett sådant övertagande scenario. Detta bidrar till företagens ledningsgrupper att överväga eller förbereda sig för ett eventuellt uppköp av en private equity-bolag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.