Hur blir jag en Nanny?

Det finns egentligen ingen bestämd utbildning eller bakgrund som krävs för att bli en barnflicka. I grund och botten är en kärlek till barn och stort ansvar som krävs. De flesta människor behöver inte formell utbildning, eller till och med lång erfarenhet. Men tillbringade tid barnvakt som en tonåring, ta hand om yngre bröder och systrar, ta hand om dina egna barn eller arbetar för ett daghem kan hjälpa potentiella arbetsgivare har större förtroende för din förmåga.

Att bli en nanny kan vara så enkelt som att placera en annons i din lokaltidning platsannonser. Din annons bör ange er önskan att fylla en barnflicka position samt en förteckning över relaterade egenskaper du har, såsom en vårdande personlighet och pålitlighet. Om du har tagit några tidiga klasser småbarnsfostran, det är en bra idé att lista dessa också. På samma sätt skulle sådana saker som hjärt-lungräddning och första hjälpen utbildning anges i annonsen eller i samband med potentiella arbetsgivare under intervjuer. Dessa saker är inte som alla arbetsgivare, men de kan ge dig en fördel på andra kandidater som du försöka bli en barnflicka.

Du kan också placera flygblad på platser att föräldrar ofta, såsom varuhus, tvättomater, bibliotek och fritids-centra. På din flygblad tydligt ange er önskan om en barnflicka ställning och listar några av dina kvalifikationer. Inkludera ditt telefonnummer eller e-postadress för att göra det lätt för potentiella arbetsgivare att kontakta dig. Var noga med att söka hjälp, ville ha annonser på anslagstavlor där du placerar dina flygblad. Ofta föräldrar söker barnflickor kommer att lägga på platser också.

Du kan välja att gå genom en agentur för att bli en barnflicka. När du gör detta tar byrån hand om att hitta någon att anställa dig, men det kan ta en skära av din lön i utbyte mot sina tjänster. Dessutom kan en barnvakt byrå kräver att du uppfylla vissa kriterier för att bli en barnflicka, såsom tidigare erfarenhet eller utbildning. I vissa fall kan du också föremål för en säkerhetsprövning. Kom dock ihåg att oberoende arbetsgivare ibland kräver säkerhetsprövning samt, du är bara mer sannolikt att se detta krav med en nanny byrå.

När du blir en barnflicka, det finns många arbets-schema alternativ. Vissa föräldrar vill att du ska leva i och se sina barn på heltid. Andra kommer att förvänta dig att leva i ditt eget hem och resa till sina hem att ta hand om sina barn. Du kan ha en hel-eller deltid schema och helger kan eller inte kan krävas när du blir en barnflicka. Dessa saker är förhandlingsbara, och du kan leta efter arbetsgivare vars behov matchar dina egna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.