Hur blir jag en Middle School lärare?

I USA blir en mitt lärare liknar bli gymnasielärare. Både aspirerande mellersta och hög lärare Skolan måste ta lektioner i ämnet samt undervisning, och sedan skaffa en licens eller undervisning certifieringen. Dessutom kan framtida högstadiet lärare sökande elev undervisa på gymnasieskolor och vice versa.

Den mellersta lärare berättelse börjar i inskrivning kontor i departementet utbildning på den studerandes universitet. Den studerande skall så småningom välja ett ämne specialisering erbjuds vid universitetet som engelska, matematik, naturvetenskap, samhällskunskap, Gym, Musik, Konst, Band, hemkunskap, Butik och ibland andra klasser. Detta skiljer sig från den grundläggande utbildningsprogram för dem som strävar efter att bli klass lärare, som i stället måste visa grundläggande kunskaper i alla ämnen.

I allmänhet kommer den studerande bedriva en examen i skolan med ett mindre i föremålet för hennes val. I många stater i USA är det också möjligt att tjäna föremål kompetens med ett standardiserat test, snarare än universitetsnivå kurser.

En framtida högstadiet lärare kommer att behöva ta 3 olika typer av kurser, passerar relevanta lärare certifiering tentor och passera en termin av studerande undervisning. De kommer också ofta att observera klassrum flera gånger, delta i möten skolrådet och konstruera en portfölj. För varje av dessa uppgifter, kommer läraren i utbildningen biträdas av sina akademiska rådgivare som hjälper dem att bli en effektiv lärare.

Undervisning studenter måste ta core klasser, som vanligtvis tas först. Då de måste ta utbildning klasser, som fattas i nivåer, samt klasserna som rör deras specialområde. Olika utbildningsprogram erbjuder olika kurser, även om dessa nivåer brukar kräva att studerande tentor lärare certifiering, t. ex. Praxis, innan vi går vidare till nästa nivå.

Specialisering klasser är ett parti av samma klasser som de som huvudämne i särskild specialisering ta. En blivande mitten lärare kan lätt få en examen i sin specialisering genom att gå i skolan ett extra år. Att göra sig mer säljbara kan eleverna stora i flera inriktningar.

En undervisning portfölj krävs även av en person som vill bli mitt lärare. Detta kommer att innefatta olika handlingar och andra verk som läraren slutförts. Dessa portföljer skapas med ett öga som visar att det lärarens kunskaper inom området. Papper, lektionsplaneringar eller elektroniska filer som bildspel, digitala presentationer och webbplatser kan ingå i portföljen.

Student lärare tilldelas ett klassrum där en licensierad lärare är redan i färd med undervisningen. Studenten lärare har påpekat i klassrummet och sedan gradvis börjar undervisa klassen under den licensierade lärarens vägledning. I slutet av terminen, är läraren skyldig att kurs skall studenten lärare på prestanda.

När eleven har klarat sista termin av undervisningen programmet måste de fylla i lämpliga papper och skicka information som t. ex. Praxis betyg. Den information som krävs finns bevis för en examen, ett begränsat kriminellt förflutet rapport och provresultat. Dessa skickas till avdelningen för utbildning av hennes tillstånd. Sedan kan mitt läraren börjar sin karriär som lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.