Hur blir jag en Construction Manager?

Det finns fyra saker som du behöver för att bli en konstruktion manager: eftergymnasial utbildning, erfarenhet, rekommendationer och ledaregenskaper. Alla dessa punkter är nödvändiga för att bli en konstruktion manager. En konstruktion chef är en person som ansvarar för att samordna allt arbete på byggplatsen. De måste tillsammans med arkitekter, inspektörer, klient, och olika linjer.

Mängden eftergymnasial utbildning krävs för att bli en byggledning varierar kraftigt. Den vanligaste utbildningen är en examen i företagsekonomi från ett universitet, gemenskap, eller Career College. Dessa program är vanligtvis två till tre år långa och fokusera på de unika utmaningar som byggindustrin. Detta inkluderar efterlevnaden av ett brett utbud av arbetsplatser regler och bestämmelser, arbetar med flera leverantörer och juridiska frågor i samband med byggande.

En del människor börjar sin karriär i konstruktion med en viss handel. De fullföljt sin lärlingsutbildning och bli en professionell, skicklig handelsman. Denna bakgrund kan också leda till en position som en konstruktion chef. Det finns en del tid kurser och intyg i uppförande eller företagsledning tillgänglig från det lokala samhället college som kan ge den utbildning som behövs för att lyckas i denna roll.

De flesta byggprojekt har åtminstone fem års erfarenhet av arbete på en byggarbetsplats. De kan ha innehaft en administrativ position och sedan flyttade in i en chefsroll efter några års erfarenhet. Det finns en betydande grad av ansvar med en konstruktion manager roll, och det är viktigt att den sökande vara ansvarsfulla, mogna, och försiktiga.

Rekommendationer från bly händer, byggarbetsplats arbetsledare, arkitekter och andra liknande yrkesutövare är avgörande för att få en roll som en konstruktion chef. Investera tid och energi som krävs för att utmärka sig i din nuvarande roll innan de söker en befordran. Det är mycket vanligt att vilja accelerera din karriär, men det tar tid att få de nödvändiga kunskaper och mognad för denna typ av arbete.

ledaregenskaper som krävs för att vara en konstruktion manager ingår ekonomisk förvaltning, konfliktlösning, strategisk planering, projektledning och social kompetens. Alla dessa färdigheter kan utvecklas genom en kombination av utbildning och erfarenhet. Ta en kurs i ledarskap och volontär i en ledarroll. Det finns vissa misstag alla ledare gör, och det är bäst att få dem ur vägen i en miljö där riskerna är minimala.

När du har blivit en byggledning, kan ert ansvar utvidgas till att omfatta flera olika arbetsplatser, beroende på vilken typ av konstruktion företaget du arbetar för. Skall organiseras, ta läsbara anteckningar och efter genom på alla löften. Alla dessa punkter är kritiska för din framgång i en chefsroll.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.