Hur blir jag en Appliance reparatör?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en apparat reparatör: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, söker en tjänst och slutföra den process anställningsintervju. En apparat reparatör är ansvariga för att inspektera, utvärdera, och reparera en rad olika apparater. Termen apparaten avser maskiner som använder el för att ge en bekväm service i hemmet. Ett exempel på en apparat är ett kylskåp.

Människor som är mekaniskt benägna skicklig på att arbeta med verktyg och tycker om att arbeta med sina händer rapport största tillfredsställelse med denna karriär. Många stater har riktlinjer om vem som kan bli ombedd att reparera specifika typer av apparater, särskilt begränsa vissa uppgifter till olika hantverksyrken. En apparat reparatör kan hitta möjligheter till sysselsättning som arbetar för en stor apparat tillverkning företag i serviceavdelningen, som en del av en anordning företag som reparerar eller kan öppna sin egen reparationsverksamhet.

eftergymnasial utbildning som rekommenderas för att bli en apparat reparatör. Appliance reparation utbildningsprogram finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Det finns två alternativ för att bli en reparatör: en 12-till 18-månaders college program eller fortbilda sig på arbetsplatsen. Det finns inget licenskrav för att arbeta inom detta område. Men arbetsgivare föredrar att anställa personal som redan är utbildade.

Relaterat arbetslivserfarenhet för att bli en apparat reparatör ingår att arbeta som en liten motor reparation tekniker eller i anläggningar för underhåll och reparation. Alla dessa befattningar kräver användning av verktyg, fingerfärdighet, och förmåga till problemlösning. Kundtjänst positioner utveckla socialt samspel, kommunikation och konflikter färdigheter resolution, som alla krävs för denna roll.

När man ansöker om en position att bli en apparat reparatör, granska ditt CV med omsorg. Akademiska meriter är viktiga, men med fokus på erfarenhet av positionen är bäst. Ge referenser som kan tala om din reparation färdigheter. Appliance reparatör är ett jobb som kräver en fysisk styrka och flexibilitet.

Under anställningsintervju processen ta tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Vissa arbetsgivare kommer att ha ett kort test av din VVS-kunskaper, som en del av intervjun.

avancemang möjligheter för en apparat reparatör är tämligen begränsade. De flesta kandidaterna bygga vidare på sina kunskaper och erfarenheter, och så småningom öppna sina egna reparationsverksamhet. Andra njuta av friheten att arbeta för någon annan, och bli specialister på särskilda aspekter eller apparaten. Detta kan innebära att fokusera på en särskild avdelning eller industrin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.