Hur blir jag Ortopedteknik Tekniker?

Det finns tre steg som krävs för att bli en ortos tekniker: eftergymnasial utbildning, relaterade arbetslivserfarenhet och slutföra processen anställningsintervju. En ortos tekniker arbetar direkt med kunderna för att tillverka hängslen, skenor och Ortopediska innersulor till skor. Dessa bistå anordningar används för att hjälpa människor som har upplevt en skada, samt de som har frågor kring rörlighet eller upplever rygg-eller höftproblem relaterade till dålig fot konstruktion. Detta fält är mycket nära besläktat med proteser, som är tillverkning av hela lemmar.

Människor som är intresserade av hälso-och sjukvården området, tycker om att arbeta med människor och är detalj-orienterad hitta denna typ av arbete tillfredsställande. Den primära belöning från denna typ av arbete är att slutföra ortoser ordning och montering kunden. En låg frustration tröskel krävs, eftersom flera försök kan behövas för att finna bästa passform. Ortopedteknik tekniker kan fokusera på olika grupper, men det är bäst att behålla flexibiliteten att arbeta med ett brett spektrum av kunder. Många tror att ortoser endast rör inläggssulor eller specialutformat skor, men detta är bara en del av de tjänster som en ortos tekniker erbjuder.

Det första kravet för att bli en ortos tekniker är att slutföra en eftergymnasial utbildning. Ortopedteknik program finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Dessa program är vanligtvis ett till två år långa. De är praktiken mycket och utgör den studerande de färdigheter som krävs för att skapa en ortos enhet som kommer att passa ordentligt och uppfylla kundens behov.

Relaterade arbetslivserfarenhet erhålls vanligtvis genom ortoser teknikern utbildningsprogrammet. Praktik villkor bindande i alla program, eftersom det är det enda sättet att få arbetslivserfarenhet inom detta område. Arbetserfarenhet som Fabricator, med hjälp av gummi, plast och stål är till stor hjälp, liksom kundservice upplevelse.

Det bästa programmen för att bli en ortos tekniker har mänskliga skyltdockor, datorsimulering program och tillverkning utrustning finns tillgänglig för studenterna. Det är viktigt att den kandidat som ska bekväm att arbeta med gipsformar och kastar för att skapa Ortopediska enheten. Detta kan lätt uppnås genom praxis.

Vid ansökan om att bli en ortos tekniker, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Under anställningsintervju process, kom ihåg att arbetsgivaren oftast har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Tänk på era svar, håll dig lugn och fokusera på hur du kan bidra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.