Vilka är de olika otolaryngologi jobb?

otolaryngologi arbetstillfällen är den ställning som otolaryngologer, läkare som är utbildade i den gren av medicinen som specialiserat sig på diagnostik och behandling av villkoren i öron, näsa och hals samt huvud och hals. Detta innebär att förutom särskilda öron, näsa och hals villkor, läkare i otolaryngologi arbetstillfällen se luftvägarna och övre mag-systemet dysfunktioner, och behandla en rad allergier, missbildningar, sjukdomar, tumörer och skador. Trots bredden på fältet är det ofta kallas, bland annat genom American Academy of otolaryngologi-Head och hals kirurgi-som ENT, en akronym för Öron, näsa och hals.

Området otolaryngologi delas upp på flera olika sätt, och förutom de kategorier av privata lösningar, sjukhuspersonal, forskning och läroanstalt arbetstillfällen, delområden där otolaryngologer praktiken-även om bara neurotology, plastikkirurgi i huvud och hals, sömnmedicin, och barn otolaryngologi är för närvarande godkända som certifierade delområden av den amerikanska styrelsen för medicinska specialiteter-att förmedla den mest användbar information om olika typer av otolaryngologi jobb. I riket i örat, Neurotology /öron fokuserar på sjukdomar i örat och störningar som påverkar både hörsel och balans, medan Audiologi är särskilt inriktad på hörselproblem. Sinus och nasala symtom innefattar vård av nasala allergier, cancer, polyper och tumörer samt nasal missbildningar och infektioner och sinus villkor. Det finns också otolaryngologi jobb som specialiserat sig på allergier.

otolaryngologi jobb som är specialiserade på övre luftvägarna och matsmältning tarmkanalen hjälpa människor med kritiska system för andning och näring. Villkor behandlas av dessa specialister hör problem med aspiration eller inandning, infektioner drabbar de övre luftvägarna, svårigheter att svälja och luftvägar stenos eller förträngning, tumörer i övre luftvägarna, och främmande kroppar som behöver tas bort från de övre luftvägarna eller mag-tarmkanalen. Röst-och sväljningsproblem är en annan specialitet område, som är chef och tumörer hals och maligniteter.

huvud och hals plastikkirurgi är ett utmärkande område otolaryngologi eftersom det kan innebära kosmetiska förfaranden samt förfaranden för att korrigera en dysfunktion eller behandling av en skada eller sjukdom. Till exempel, näsplastik, operationer i näsan, kan göras för att åtgärda andningsproblem eller ta bort vad patienten känner är en ful bula på bryggan av hans eller hennes näsa. Detta område också behandlar onkologi, återuppbyggnad, och behandling av maxillofacial trauma.

specialist på snarkning och sömnstörningar har en otolaryngologi jobb som diagnoser och behandlar tre typer av kliniska tillstånd: de som stör sömnen; dem som påverkas av sömnstörningar, och de som inträffar under sömnen. Problemen är ofta inkluderar snarkning och sömnapné. Slutligen är en bred kategori Pediatric otolaryngologi ges till någon otolaryngologi uppgifter som kräver behandling av barn, och även behandlingar som karakteristiskt sker under barndomen, såsom gomspalt och läpp-reparation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.