Vilka är de olika musikterapeut jobb?

Det finns ett gammalt ordspråk som säger, "Musik tämjer vilda djur. " Även om detta säger kanske inte helt korrekt, är den helande kraften i musik för världen, och utnyttjas i en form av expressiv terapi kallas musik terapi eller musikaliska terapi. Musik terapeuter arbeta med människor från alla samhällsskikt, även personer med fysiska funktionshinder, psykiska störningar och sjukdomar, äldre och mer. Musikterapeut jobb är mycket personliga, och oftast en session med en musikterapeut bedrivs i en-på-en grund, vilket är fallet för de flesta psykiska karriärer.

Musik terapeut jobben finns i en mängd olika inställningar. Musikterapi är ibland ut som en psykiatrisk behandling, så musik terapeuter kan arbeta vid en psykiatrisk anläggning eller på kontoret. En musikalisk terapeut som arbetar på ett psykiatriskt sjukhus jobb anses vara en av de mest högavlönade musikaliska terapeut jobb. Droger och alkohol rehabiliteringscenter, liksom fysisk rehabiliteringsinrättningar för personer med fysiska handikapp, är också vanliga ställen man kan hitta en musikterapeut på jobbet. En del musik terapeuter kan välja att gå i praktiken för sig själva, och mer sällan de kan arbeta med en patient i patientens eget hem.

Skaffa musikterapeut jobb kräver utbildning. Den typ av utbildning som krävs varierar beroende på plats, men kräver vanligen ett fyra år eller mer examen från ett ackrediterat universitet program. Musikterapeut arbeten kräver också att utövaren att ha tillstånd att utföra sådant arbete i deras land. Detta kräver oftast mer än 1. 000 timmar av kliniska observationer och utbildning och som går en styrelse examen. Om en musikterapeut tänker driva en mer djupgående arbete och som också tillhandahåller psykoterapi, är mer utbildning som krävs. Även om nödvändiga kvalifikationer avhängigt av var, musik terapeuter har i allmänhet att visa färdighet i flera typer av instrument och sång undervisningen, liksom en del av den vård färdigheter som normalt skulle krävas av en person som arbetar i en vårdområdet.

Musikterapi har visat sig förbättra nästan varje aspekt av människors liv, från att ge patienter med Alzheimers sjukdom att påminna om några minnen, för att förbättra motoriken hos barn med autism. Detta har upptäckts genom klinisk prövning, vilket leder till en annan aspekt av musikaliska terapeut jobb: forskning. Många studier genomförs årligen för att se hur musikterapi främjar hjärnan och motorisk aktivitet, och forskare är nästan alltid behövs på området. Musik behandling anses en giltig form av terapi av de flesta psykiska hälsan organ, och är återbetalas i USA genom Medicaid och Medicare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.