Vilka är de olika marinbiologi jobb?

Marinbiologi är ett mångsidigt fält som kan erbjuda många olika arbetstillfällen. Till exempel kan det marinbiolog studie i marina skyddade områden, bidra till miljöledning, bistå vid tillväxten och kontroll av marina arter, eller delta i akademisk forskning. Vanligtvis marinbiologi jobb är tillgängliga för personer som har slutfört en kandidatexamen i naturvetenskap med fokus på marin biologi vid en ackrediterad institution.

I allmänhet marin biologi är läran om organismer som lever i havet eller andra marina miljöer. Eftersom många typer av arter som kan leva i eller ur vattnet, de organismer som marinbiologer studien inte är klassificerade enligt taxonomi, utan snarare genom livsmiljö. Det kan innebära att marinbiologer studera allt från mikroskopiska plankton till valar.

Sedan cirka 71 procent av jordens yta täcks av vatten kan marinbiologer arbetar i många olika miljöer och platser. Beroende på olika marinbiologi jobb, kan vissa marinbiologer har en sportdykningscenter intyg som ger dem rätt utbildning certifiering för att arbeta under vatten. Marinbiologer också kan arbeta i marina laboratorier, som är speciellt utformade inomhusfaciliteter som erbjuder livsmiljöer för marina arter.

Det kan vara gemensamma för marinbiologer vara experter på en specifik marina organismer. Till exempel kan vissa marinbiologer vara specialister på växter, medan andra kan Iktyologer, vilket innebär att de är experter på att studera fisken. Några av de marinbiologi jobb som finns skulle kunna motsvara den expertis som marinbiolog.

Ett fiske biolog är en typ av marinbiolog som kan sammanställa och analysera demografisk statistik om fisk. I dessa marinbiologi jobb, oftast fisk och skaldjur föds upp i ett fiske Marine Lab, där marinbiologer söka efter sätt att förbättra de sanitära och livslängd av fisken. Fiskodlare kan leta efter strategier som hjälper till att bevara utnyttjade eller hotade bestånd av fisk.

Att skydda den marina miljön kan vara ett annat jobb för marinbiolog. Dessa marina naturvårdare syftar till att bevara ekosystemet i marina miljöer, hjälpa till att säkra en framtid för de organismer som lever i dem och främja den biologiska mångfalden. Marine naturvårdare kan utnyttja traditionella marinbiologi och andra områden, såsom oceanografi, genetik och miljöledning att föreställa projekt som syftar till att bevara miljön.

Vissa marinbiologer kan fungera i akademiker och. Det kan innebära att de är en instruktör vid en studerande institution undervisa om marinbiologi. De också kan vara involverade i forskningsprojekt som bedrivs på skolan. Vissa akademiska marinbiologer skriva läroböcker i ämnet eller skicka in artiklar till kvalitetsgranskade vetenskapliga tidskrifter om sina forskningsprojekt, vilket bidrar till framsteg studie på området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.