Vilka är de olika kranföraren jobb?

Det finns fyra olika kranföraren jobb: oberoende uppdragstagare, konsulter och tillsyn, som arbetar för en kran tjänster eller byggföretag, och undervisning. En kranförare arbetar i ett brett spektrum av branscher, allt från konstruktion till transport. De ansvarar för en säker drift av kranar, som främst är i samband med rörliga tunga material inom ett specifikt område.

För att kunna beredas arbetstillfällen kranföraren, du behöver för att bli en licensierad kranföraren. Detta kräver ett framgångsrikt slutförande av en kranförare program från en kommun eller karriär college. Antagning till dessa program krävs studentexamen och kurser i matematik, fysik och engelska.

Att arbeta som självständiga entreprenörer, kranförare granska anställningskontrakt och kan välja de arbeten de vill arbeta. Som entreprenör måste de upprätthålla affärskontakter och arbeta med företag kran utrustning och andra företag att planera arbetet. Människor som väljer dessa typer av arbeten kranföraren har normalt åtta till tio års erfarenhet som kranförare, och har utvecklat den skicklighet och rykte som krävs för att lyckas.

Många erfarna kranförare tillhandahålla konsulttjänster. Tittar på schema och andra ritningar kan de ge råd till verkstadsföretag på den tid som krävs för att slutföra jobbet, utrustning som krävs, och tidpunkten för kran funktioner inom hela projektet. En skicklig kranförare är en mycket viktig del i ett stort byggprojekt.

Den vanligaste typen av kranföraren jobb arbetar för en kran tjänster eller byggföretaget. I det här jobbet, bestämmer operatören var kranen, kontrollerar utrustning och väljer rätt kabel tjocklek för det planerade arbetet. Han eller hon går upp i toppen av kranen och spenderar hela dagen arbetar med fläckat på marken för att plocka upp, flytta och hålla material. De fläckat och kranföraren kommunicera via kortvåg radio.

Det finns ett brett utbud av arbetstillfällen kranföraren tillgängliga i undervisningen. Använda hans eller hennes presentation färdigheter, kan en operatör undervisa på faktiska webbplats eller i ett community college. Alla som jobbar med det material som behöver förstå vad kranföraren inte de uppgifter de är skyldiga att tillhandahålla, och hur man skall se en olycksfri arbetsplats.

För att bli en instruktör, många aktörer fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

En skicklig kranförare kan göra mellan $ 85. 000 och $ 100. 000 amerikanska dollar (USD) per år. Aktörerna kan specialisera sig inom en specifik sektor eller typ av kran arbete. Specialiserad personal som reser runt i världen, som arbetar på arbetsplatser bygga broar över vatten, mycket höga byggnader, eller ens i havet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.