Vilka är de olika hydrogeolog jobb?

hydrogeologer är forskare som specialiserar sig på studier av vatten, speciellt grundvattnet och hur den rör sig genom jordskorpan. Det finns ett antal karriärer öppna i hydrogeologi till människor som är intresserade av detta område, allt från arbeta som miljökonsulter att hjälpa företag med förvaltning av naturresurser för att arbeta som instruktörer utbilda nya hydrogeologer och information om miljövetenskap för studenter. Kvalifikationer för hydrogeolog jobb som ofta inkluderar en examen i hydrogeologi, och ett antal högskolor och universitet erbjuder hydrogeologi grader till sina elever.

Dessa forskare är ofta särskilt måna om skyddet av grundvatten och naturresurser. Vissa hydrogeolog arbetstillfällen inom området för kontroll av föroreningar, miljö-sanering och hantering av avloppsvatten av detta skäl. Hydrogeologer kan också hyras som konsulter på projekt som kan producera en risk för förorening av grundvattnet, och de kan arbeta om pågående frågor kontroll av föroreningar. De kan också fungera som advokater för, utbildning av allmänheten i vattnet frågor, från förorening genom dumpning motorolja i stormen avlopp till slöseri med vatten från ineffektiva hushåll praxis.

Gruvindustrin har ofta hydrogeolog lediga jobb på grund av minor vill undvika kontaminering av grundvatten och lokalisering av grundvattnet kan vara relevant för en gruva verksamhet. Farligt avfall, inklusive hanteringen av kärnavfall kan vara en annan karriär alternativ för en hydrogeolog, vilket områden som vatten biologi och oceanografi. Deponier behöver ibland en hydrogeolog att testa för förorening av grundvattnet och att utfärda rekommendationer för att undvika eller minimera effekterna av föroreningar.

regeringen hydrogeologer ofta är inblandade i uppgifter som att hitta nya grundvattnet, övervakning befintliga vattenresurser och utveckla sätt att använda vattnet mer effektivt för att undvika brist. De kan också utföra miljötillsyn, granska att skapa program-och anläggningsarbete, och utveckla lagstiftning och politik för att skydda vattenresurser. Dessa hydrogeolog jobb kan vara mycket viktiga, eftersom de kan forma framtiden för en kommun eller en hel nation.

Många hydrogeolog jobb finns inom miljöteknik företag. Förutom att arbeta för dessa företag kan hydrogeologer hyr också ut sig som oberoende konsulter. Consulting arbete kan ibland betala mer, och det kan ge mer flexibla anställningsformer. Det finns också ett antal hydrogeolog arbetstillfällen öppna i forskning, inklusive forskning som utförs av regeringar, universitet och privata företag. Universitet och högskola sysselsättning kan omfatta sysselsättning i geovetenskap avdelningar som instruktör eller konsult, tillsammans med sysselsättningen som en allmän miljövetenskap eller miljöetik instruktör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.