Vilka är de olika helikopterpilot jobb?

helikopterpilot jobb allt från sightseeing och flygfotografering att arbeta med grupper räddningstjänst eller nyhetsrapportering organ. Andra karriärmöjligheter inkludera utbildning, skogsbruk, lantmäteri och kartteknik, tunga lyft och flyger för militären. Helikopterpiloter kunna fullfölja ett program för flygträning och log ett visst antal flygtimmar innan du påbörjar några jobb. Specialiserad utbildning, baserat på den typ av flygplan piloten flyger, är ett annat krav. Helikopterpiloter är också skyldiga att ha och behålla goda fysiska och psykiska hälsa.

En relativt vanlig helikopterpilot jobb arbetar för akutvården. Detta handlar vanligtvis seglar solo och i väder och över terräng som är utmanande. Helikopterpiloter i räddningstjänsten områden ofta uppmanas att flyga offren för olyckor, bränder, eller naturkatastrofer som översvämning eller efterverkningarna av en svår storm. Sjukhus får hyra piloter och betala för utrustning eller de tjänster som kan tillhandahållas på ett sjukhus av ett utomstående företag.

Precis som sjukhusbaserad jobb, helikopterpiloter som flyger till nyhetsbyråer ofta reser till platsen för allvarliga olyckor eller naturkatastrofer. Andra typiska jobb tjänsteutövning det ingår att få antennen bilderna idrottsevenemang eller trafikstockningar. Nyheter helikopterpiloter kan helt enkelt är ett sätt att få antennen bilder, eller så kan transport reportrar till platsen också.

rättsväsende, militär och myndigheter erbjuder även jobb helikopterpilot. Regeringen arbetstillfällen finns inom områden som transport, övervakning av vilda djur, invandring och nationell säkerhet. En fördel att flyga för den militära är en chans att tjäna gratis och avancerad utbildning. Dessa jobb kan naturligtvis vara farligt, speciellt när de flyger nära stridsområdena. Helikopterpilot jobb med de brottsbekämpande myndigheterna kräver normalt piloter också vara fullt utbildade poliser.

Andra helikopterpilot jobb kan innebära att lyfta tunga utrustning till arbetsplatser. Till exempel piloter som arbetar med off-shore oljeriggar används för att transportera arbetare och utrustning. Dessa arbetstagare kan bli skyldig att stanna på platsen i flera dagar så de är lätt tillgängliga för transport. Några helikopterpiloter mark högtflygande karriär genom att arbeta med tv-program eller film produktionsbolag. Andra tillbringar merparten av sin arbetsdag med fötterna på marken genom att arbeta som flyglärare.

Att vara en helikopterpilot kräver en förmåga att hantera stress, arbeta under press, och tänka snabbt. Superior kommunikativa färdigheter behövs för att kommunicera effektivt och noggrant med flygledningen, passagerare och andra piloter. Helikopterpiloter krävs ofta att landa i trånga utrymmen, så en bra känsla för rumsliga uppfattningen är också nödvändigt att utföra jobbet.

Att bli en kommersiell helikopterpilot kan kräva kompletterande utbildning enligt arbetsgivarens krav. Den tid det tar att slutföra utbildningen beror på studentens tillgänglig tid och pengar, samt schemaläggning begränsningar av flygningen skolan. Alla som är intresserade i denna typ av utbildning bör forskning lokal flygning skolor att avgöra vilka som har ett tillräckligt antal lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.