Vilka är de olika försäkringsbedrägeri jobb?

Försäkringsbolagen säljer politik för människor och företag som vill ha skydd från monetära förluster. Grund av den typ av försäkring är bedrägeri ett vanligt problem. Människor och företag lämna in ibland bedrägliga försäkringsfordringar i hopp om ekonomisk vinning. På grund av detta finns det många försäkringsbedrägerier lediga jobb i industrin.

En försäkring karriär är ett bra sätt för personer att få erfarenhet av brottsbekämpning. Många börjar som en försäkring justering eller en försäkring inspektör. Försäkringsbedrägeri jobb kan ge värdefulla erfarenheter när det gäller utredningar och fall dokumentation som kommer att tjäna blivande arbetstagare brottsbekämpande bra.

De flesta försäkringsbedrägeri jobb genom egendom och skadade försäkringsbolag. Någon som söker en karriär inom detta område kan också bli en försäkring justeringsanordning för en tredje parts företag som oberoende justering. Oberoende justering arbete för försäkringsbolag från fall till fall. Som skadereglerare, dessa individer utreda påståenden, dokument bevis, rön betänkande och fatta viktiga beslut om inriktning av utredningarna. Skadereglerare kan också förhandla och reglera skadeanmälningar vid behov.

jurister kan även anställda försäkringsbedrägerier i särskilda utredningsåtgärder enheter. Dessa enheter är utformade för att noggrant undersöka påståenden att säkerställa bevis dokumenteras på ett sätt som leder till en tydlig bedrägeri övertygelse. När bedrägeriet är mindre uppenbart, kan dessa yrkesmän vara effektiva för att förhandla fram lägre bosättningar.

Surveillance är ett annat område där det finns många försäkringsbedrägeri jobb. Utredarna betalas till se och spela in sökande eftersom de går sina dagliga rutiner. Kroppsskada hävdar ofta motbevisas med hjälp av videoövervakning.

I vissa fall är det den försäkring värderingsman som avslöjar bedrägeri. Han kanske märker skada oförenliga med ett rapporterat bilolycka anspråk, till exempel. Om rapporten hävdar att det var en låg hastighet bakre kollision, och värderingsmannen finner påstådda skadan på sidan av fordonet, kommer ögonbryn att höjas. Värderingsmannen kommer att rapportera resultaten till den särskilda utredningsåtgärder enheten, som kommer att titta på fallet och avgöra om det är värt att driva ett bedrägeri övertygelse.

Försäkringar utredare och justering måste också vara noga med att följa konsumentskyddslagstiftningen av sitt land och ort Vid beredningen av ansökningar. De går en fin linje att avslöja fakta, dokumentera bedrägerier, och man respekterar individens rättigheter. Om en utredare inte följer dessa regler, försäkringsbolaget kan få betala inte bara hävdar, utan också straff och ytterligare skadestånd beslutas av domstol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.