Vilka är de olika flyginstruktör jobb?

flyginstruktör jobb är mycket eftertraktade inom luftfartsområdet. Dessa jobb innebär en rad uppgifter, inklusive utbildning av nya piloter olika flyg tekniker. Ofta flyginstruktörer tjäna en beundransvärd lön, arbete genomsnitt timmar och hyrs av några av de bästa flygningen arbetsgivarna i området.

Flyginstruktörer lära eleverna hur man flyger. Grundläggande undervisning principer innefattar väder instruktion, navigering, och de olika flygande förordningar som utförs av varje land. Dessutom instruktörer lära eleverna hur man hanterar flygplan genom både marken och i luften demonstrationer.

Innan en studerande kan vidta nödvändiga luftfarten tentor, han eller hon måste ses över av en flyginstruktör. Ofta kommer flyginstruktörer avgöra om en elev är redo att bli pilot, eller om kompletterande utbildning behövs. Ibland kommer flyginstruktör jobb också omfatta uppgiften att undervisa avancerade studenter svårt flygning teknik.

På grund av karaktären av arbetstillfällen flyginstruktör måste dessa professionella har en betydande erfarenhet. Således nya piloter förvärva sällan instruktions positioner. I själva verket kommer de flesta arbetsgivare anser inte kandidater som inte har minst fem års flygerfarenhet.

Det finns många olika sätt för en blivande pilot för att få ackreditering och kompetens. Inom USA måste alla piloter närvara ett ackrediterat flygskola. Efter det framgångsrika genomförandet av en flygning program, måste piloter arbetar då som proffs för ett antal år. Arbetsgivare som anställer nyutexaminerade flygskola omfatta kommersiella flygbolag, kläder, och en del privata företag. Beroende på vilken typ av arbete som gjorts, piloter kan behöva kompletterande utbildning utanför skolan utbildning.

Advancement inom flyginstruktör fältet är stor. Flyginstruktör jobb är god, eftersom så många lärare tenderar att gå över till bättre betalda positioner inom ett par år. De som har visat angelägen flygförmåga hittar ofta att de uppmanas att ta större roller och ansvar. De flesta instruktörer börja sin karriär på den nedre delen av löneskalan, även om detta ofta förändringar som erfarenhet samlas.

Samtidigt som flyginstruktör jobb mestadels kretsat kring undervisning måste lärare också kunna tillräckligt kommunicera med studenterna. Därför kommer piloter med tålamod, förståelse, rationalitet och angelägen analytisk förmåga excel ofta inom detta område. De som inte har någon av dessa egenskaper kan inte åtnjuta en ställning som en flygning lärare. Lediga jobb inom detta yrke finns på nätet, genom särskilda organ flyg placering, och genom att tillämpa direkt till en arbetsgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.