Vilka är de olika farmakologen jobb?

farmakologi är studiet av droger och hur de reagerar och samverkar i kroppen. Så länge det finns sjukdomar, virus och andra sjukdomar i världen kommer det att finnas ett behov av personer som är intresserade farmakologen jobb att utveckla läkemedel för behandling av dem och se till att dessa läkemedel fungerar. En karriär i farmakologi kan leda en person ner ett antal vägar, beroende på vilken grad har uppnåtts och arbetsmiljö som är önskvärt.

Människor med farmakologi kvalifikationer ofta satsning på forskning. Klinisk farmakologi är en sådan filial som erbjuder denna möjlighet. Läkemedelsindustrin tenderar att vara en betydande leverantör av kliniska farmakologen jobb.

Nya behandlingar är endast möjligt om proffs kan designa kemiska föreningar som har potential att bota sjukdomar. Sedan har enskilda krävs för att utföra tester för att säkerställa att dessa kemiska föreningar fungerar. Farmakologer som arbetar inom denna kapacitet svaret ofta frågor om huruvida ett ämne når den plats i kroppen där det behövs, hur länge ämnet finns i kroppen och om kroppen kan eliminera ämnet utan att skada den enskilde.

För dem som föredrar farmakologen jobb som medger samverkan med allmänheten, är klinisk forskning ett alternativ. Denna del av industrin är med effektiva läkemedel som har föreslagits och godkänts preliminära tester. För att avgöra om dessa droger gör vad de är föreskrivna att göra, yrkesverksamma behovet av att bedöma patienter i en klinisk miljö.

Biologisk forskning är en av de farmakologiska arbeten som en person får välja om hon tycker om att arbeta i laboratorium inställningar och vill ta itu med problem som fortfarande är olösta. Yrkesverksamma inom detta område farmakologi arbetar ofta vid universitet eller med ideella organisationer. De kan studera sjukdomar som aids och cancer.

Det finns också särskilda avdelningar, såsom neurofarmakologi, att en person skulle kunna överväga vid undersöker potentiella farmakologen jobb. Denna gren av farmakologi behandlar effekter av läkemedel på nervsystemet. En neuropharmacologist kan behandla sådana frågor som varför tar en viss drog leder till beroende. Hon kan också ha i uppgift att bestämma hur läkemedel kan arbeta för att påverka sjukdomar som depression eller schizofreni.

farmakologen jobb är inte bara begränsad att arbeta med läkemedel. Toxikologi är ett karriär alternativ för en person som är intresserad av förhållandet mellan giftiga ämnen eller strålning och hälsa hos människor eller djur. En yrkesman som väljer denna karriär kommer sannolikt finna sig att identifiera, övervaka och utvärdera effekten av giftiga ämnen. Detta kan innebära att arbeta med levande eller döda personer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.