Vilka är de olika Tåg dirigent jobb?

Tåg dirigent jobb på nedgången eftersom användningen av järnvägen fortsätter att avta, men det finns fortfarande ett behov av duktiga ledare, och människor som är intresserade av järnvägen karriär kan hitta ett antal olika typer av arbeten tåg dirigent tillgängliga. Vanligen får människor arbetar som tåg-ledare genom att starta i lägre rang positioner för järnvägen och arbeta sig fram, som ger dem utbildning på arbetsplatsen och förtrogenhet med de företag de arbetar för. Ingen särskild utbildning eller certifiering krävs för ledare, även om en high school-examen hjälper.

Ungefär som en dirigent, är ett tåg dirigent ansvaret för samordningen av insatser för en stor grupp människor. Yard tjänst ledare arbetar i tåget varv, kontrollera verksamheten på gården, som kan omfatta lastning och lossning frakt, tåg i rörelse bilar, handledning reparationer och övervakning varvet säkerhet. Vägtjänster ledare faktiskt åka med tåget och se till att besättningen är säker och hantera passagerare om det finns någon på tåget.

Ett av de områden för tillväxt i övrigt krympande järnvägssektorn är Stadtbahn , vilket inkluderar spårvagn, tunnelbana, och lätta spår. Tåg dirigent jobb i städerna järnväg kan innebära att samla in medel från passagerarna på tåget och att utfärda biljetter, inspekterande biljetter att bekräfta att passagerarna har betalat och svara passagerare förfrågningar. Ledaren får också lämna meddelanden, ger föraren möjlighet att fokusera på framförandet av tåget.

På passagerartåg, tåg ledare bistå passagerare med frågor, kontrollera resehandlingar och biljetter, bekräftar att tågen är rena och sanitära och utföra rutinmässiga säkerhetskontroller. Innan tåget anges, är det inspekteras av en dirigent, och utbilda ledare kan också kontrollera dörrar och fönster medan tåget är i rörelse, direkt tillsats eller borttagande av bilar, och se upp för säkerhetsrisker. För jobb tåg konduktören på persontåg, det hjälper att ha erfarenhet av kundtjänst och att trivas med allmänheten och vara villig att spendera tid borta från hemmet om tåget har långa flyglinjer.

Godståg ledare arbetstillfällen innebär inte så mycket offentlig samverkan. Precis som ledare av passagerartåg, dessa tåg ledare är ansvariga för att tåget säkra, och de är även aktuella med att hålla tåg i tid, kommunicera med markpersonalen längs vägen, och samordna flödet av gods.

Någon som vill vara ett tåg dirigent borde titta på lediga jobb med järnväg myndigheter. Vara villig att flytta kan vara till hjälp, eftersom lokala järnvägar inte ha öppningar, men andra företag runt om i landet kan anställa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.