Vilka är de olika Straffrätt jobb?

Straffrätt jobb köra en mängd allt från de som gäller domstolsväsendet, till dem på frontlinjen för brottsbekämpningen. Jobbet Kraven varierar beroende på vilket område av expertis, men det övergripande målet är fortfarande detsamma-att se till att alla lagar följs. Fördelen för dem som är intresserade straffrättsliga karriär är att det finns en stor mångfald, och något som passar nästan någons intresse.

De som har intresse för medicin eller vetenskap kan hitta de bästa straffrättsliga jobb innebär att arbeta i en brottslighet lab. De som i dessa kriminalteknik arbetskarriär att testa DNA och andra bevis för att se om frågor av intresse och offren kan identifieras, genomföra obduktioner och avgöra hur ett brott kan ha inträffat. I vissa fall är arbetet inte grundar sig i biologi, men inom fysiken. Till exempel den vinkel som en kula in i en kropp eller ett annat objekt kan hjälpa till att identifiera vem skytten är, eller åtminstone om skytten var.

Många straffrättsliga jobb innebär mycket nära samarbete med människor. Dessa jobb inkluderar poliser, tjänstemän skyddstillsyn och positioner domstol. Var och en av dessa arbetstillfällen kan innebära lite olika kunskaper, och lite olika utbildningsbehov. Vissa kan behöva en kandidatexamen. Andra kan helt enkelt kräver certifiering av en brottsbekämpande akademi. De som har en uppfattning om vad de vill göra bör forskningen karriär krav i förväg, och utarbeta en plan för att förbereda sig ordentligt.

En kontorist av domstol, eller en assistent i det kontoret kommer arbetet med advokater,, blivande jurymedlemmar och även de anklagas för brott från tid till annan. Att hantera en rad olika personligheter kan vara svårt för vissa människor, men är nyckeln till framgång arbetar i dessa typer av straffrättsliga jobb. Denna person kommer att ansvara för schemaläggning domstol datum, hantera betalningar, och hålla reda på alla domstolsförhandlingar-relaterade filer. Många offentliga utredningar kommer också att hanteras av detta ämbete.

polistjänstemän som inkluderar de med lokal polis avdelningar och sheriffer kontor, liksom de federala myndigheterna, som Federal Bureau of Investigation och U . S. Marshals Office. Dessa straffrättsliga jobb innebär att utreda brott, hantering kräver service, och göra arresteringar. Dessa personer kommer också att vara de som normalt uppmanas av åklagare att vittna i domstol. Markpersonalen skulle också kunna ingå i denna grupp, men det mesta av tiden de inte är auktoriserade inom brottsbekämpande myndigheter, även om de kommer att gå igenom några av samma utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.