Vilka är de olika Oftalmologi jobb?

en ögonläkare är en läkare vars specialitet är ögat och vision behandling och vård. Till skillnad från en optiker, som är begränsad till att diagnostisera problem med synen eller förskrivning glasögon, är en ögonläkare ett öga vårdgivare som är fullt utbildad för att tillhandahålla tjänster för alla behov optiker, inklusive operation, undersökningar och utfärdande av glasögon eller kontaktlinser. En ögonläkare är också känd som ett öga MD

Människor som söker oftalmologi arbetstillfällen bör vara redo för en omfattande utbildning. Efter det krävs fyra åren av läkarutbildningen och praktik, kommer en ögonläkare komplett normalt en treårig vistelse på sjukhus. Under denna tid han eller hon kommer att få utbildning i alla aspekter av ögonvård. Efter hemvist, kan en ögonläkare utarbeta metoder eller ytterligare sin utbildning till att omfatta mer specialiserad utbildning.

Ögon jobb är varierande och kan ske på ett sjukhus, ett kansli, eller en klinik. Vissa ögonläkare välja, även att arbeta i en forskningsinstitution. Alla dessa alternativ beror på vilken typ av tjänster ögat MD planerar att tillhandahålla. En ögonläkare i allmänhet möjligt att behandla sjukdomar och operera, ofta med laser korrigerande kirurgi.

hornhinna och externa sjukdom jobb oftalmologi omfatta diagnostisera och hantera enbart sjukdomar i hornhinnan, bindhinnan, sklera och ögonlock, såsom hornhinnan tumörer eller transplantationskirurgi. Glaukom specialister hantera störningar som kan orsaka optisk nervskada, t. ex. glaukom, och lär sig att både barn och vuxna behandlingar. Ögon arbetstillfällen i neuro-oftalmologi innebär att ta hand om neurologiska och ögonsjukdomar, samt förfaranden som påverkar synnerven och visuella vägar.

Oftalmisk patologi specialister har utbildning i både patologi och ögon, så att de i allmänhet mer skickliga än en allmän ögonläkare för att undersöka ögat och närliggande vävnad. Ögon jobb i plastikkirurgi innebär oculofacial verksamhet, som fokuserar på ansikte, ögonlocket, bana och lacrimalis system. Barn ögonläkare specialiserade på behandling av barn, med en betoning på att hantera genetiska och utvecklingsmässiga abnormiteter. Öga vårdgivare som är specialiserade på vitreoretinala sjukdomar behandla retinal och vitreoretinala sjukdomar, med hjälp av ultraljud och andra metoder för att diagnostisera sjukdomar och laser terapi, cyrotherapy, och andra sätt att behandla dem.

För dem som vill utöva oftalmologi jobb utan lika mycket utbildning eller specialiserad utbildning, oftalmologiska tekniker eller oftalmologiska teknikern, ståndpunkter finns också tillgängliga. Denna ståndpunkt ingår att hjälpa till med operationer, mätning patienter för glas, administrera diagnostiska prov, krönika patientens medicinska historia, och förbereda medicinska instrument.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.