Vilka är de olika Make-Up Artist jobb?

Om det finns inget du älskar mer än att välja ut den perfekta skuggan av ögonskugga eller läppstift kan du hitta dig själv intresserad av jobb för make-up artister. Make-up artisteri jobb erbjuder en stor kreativ tillfredsställelse, samt relativt höga löner. Oavsett om du väljer att arbeta för någon annan, sök efter frilansande make-up artist jobb, eller starta eget företag, möjligheterna i detta unika karriär området är större än någonsin tidigare.

I high-end salonger, make-up-artister är anställd för att hjälpa kunder att göra sig redo för speciella tillfällen. Detta kan innefatta att arbeta med en grupp tonåringar redo för balen, en brud förbereder sig för sin bröllopsdag, eller en kvinna som åtföljer sin make till en formell välgörenhet boll. Dessa make-up artist jobb ingår också ett inslag av personlig coaching, eftersom många kunder kommer att vilja veta hur man återskapar en särskild titt på egen hand.

Professionella porträttfotografer kan använda make-up artister som hjälper sina kunder ser sitt bästa för en fotosession. Till exempel är make-up-artister ofta behövs inom glamour fotografering och bröllopsfotograf. Att veta hur man använder smink för att framhäva en persons bästa egenskaper är en färdighet som kräver övning, men med en klient bli kär i hur hon ser i sina bilder kan vara ett mycket tillfredsställande upplevelse.

Det bör inte komma som någon överraskning att make-up artist jobb och i en värld av mode ofta går hand i hand. Make-up artister behövs för att arbeta bakom kulisserna på banan visar och skjuter för tidskrifter som Vogue , Elle , och Glamour . Fashion make-up är dramatisk och mycket stiliserade. Make-up-artister ofta uppmanas att rita olika utseende för att matcha en viss klädsel, så det finns en hel del möjligheter för kreativa uttryck inom detta område.

De som har ett intresse inom scenkonsten kan hitta make-up artist jobb i teater, tv eller film produktion. Men teater makeup och specialeffekter smink är fackområden som ofta kräver flera års utbildning utöver vad som krävs för andra make-up artist jobb. Dessutom, oregelbundna scheman och behovet av att arbeta under tidspress göra denna del av make up artisteri området unikt utmanande.

Om du gillar att arbeta med människor på en en-på-en grund, blir en personlig make-up artist för en känd modell, skådespelerska eller sångerska är ett annat alternativ att överväga när man för make-up artisteri jobb. Kändisar som ständigt fotograferas ofta anställa ett team av specialister för att hjälpa dem ser sitt bästa. Om du gillar att tänka på nya fräscha sätt att ge din klient ett särpräglat utseende, kan detta vara det perfekta valet för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.