Vilka är de olika HR Rekrytering jobb?

Många organisationer som försöker att anställa och behålla kvalificerad personal utan hjälp av en human resources (HR) professionella snabbt att inse att HR utbildning och kompetens är avgörande för en framgångsrik rekrytering. Nyanställningar och är lika viktigt, att behålla rätt person för jobbet sparar en organisation kritisk mängder av tid och pengar i det långa loppet. Eftersom behöriga HR är så väsentlig för en organisations framgång, det finns flera olika typer av HR rekrytering lediga jobb inom rekrytering företag som lagt ut organisationer, samt sektionerna HR eller avdelningar inom organisationer.

Även känd som "huvudjägare" eller arbetsförmedling, rekrytering företag som Adecco och Manpower har ett antal HR rekrytering arbeten som behöver fyllas inom sina egna företag så att de sedan kan fylla personal beställningar deras kunder. På entréplanet, rekrytering företag hyr ofta HR assistenter som ansvarar för hälsning och utvärdera inkommande personer söker arbete, oavsett om ett tillfälligt eller heltid. Dessa nyanställningar HR rekrytering arbetstillfällen leder för det mesta om inrättande av arbetssökande med datorer tester och andra bedömningar, förklarar myndighetens anställningsprocessen till dem och mata in den sökandes CV uppgifter och resultat bedömningen till företagets databas.

Rekrytering företag har också HR rekrytering arbeten på hög nivå personal som övervakar kundorder och hålla kontakt med kunden för att fastställa vad de söker i en anställd. Vad bra, det finns HR rekrytering jobb för säljare som aktivt söker upp nya kunder och erbjuder sig att hantera sina personalbehov. Förutom att chefer och assistenter som arbetar direkt med kunder och arbetssökande, det finns också HR rekrytering lediga jobb för revisorer och receptionister vid rekrytering företag.

organisationer som inte outsourca sin HR måste normalt ha en HR-avdelningen inom organisationen vilket kräver ett antal HR rekrytering arbetstillfällen. På entréplanet i HR avdelningar, det finns HR-assistenter vars ansvar innefattar att ta emot och organisera igen, inrättande av tid för intervjuer, utvärderingar, och andra möten, samt säkerställa ett ny personal har tagit emot och lagt fram en checklista med ny hyra objekt. På högre nivå i HR avdelningar, det finns HR rekrytering jobb för chefer som gör sista anställning, uppsägningar och beslut uppsägning, övervaka erbjudanden och höjer, och medla mellan personal rättsliga tvister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.