Vilka är de olika Bilförsäkringar jobb?

sälja auto försäkring för att kontrollera fordringar och hålla reda på kostnader och intäkter, det finns många olika typer av jobb Bilförsäkringar tillgängliga. De vanligaste av dessa arbetstillfällen är de som innehas av mäklare auto försäkring eller auto försäkringsagenter, som arbetar direkt med kunder. Även om dessa är de mest framträdande och synliga utgångspunkter finns har även inställningsanordningar, utredare, och kontor stödpersonal som huvudsakligen utför sina uppgifter bakom kulisserna, och erbjuder viktiga tjänster till operationen.

Brokers och agenter Bilförsäkringar arbeten som behandlar försäljning av konsumenten en produkt. Även de två termer används ofta omväxlande, det finns en avgörande skillnad. En mäklare arbetar för kunden att få bästa genom att kolla in försäkringar från flera företag, och komma med en rekommendation. Ombudet arbetar för ett enda företag, och kommer inte att kontrollera andra, men kan erbjuda olika alternativ så att en kund kan ha en rad priser att välja bland.

Det sätt en försäkringsagent eller mäklare får betalt kan variera från bolag till bolag. Lönerna i dessa arbeten Bilförsäkringar vanligtvis bygger på en rak ränta eller provision. Några kan erbjuda en bas lön plus provision, särskilt till nyare eller försäkringsmäklare. Ofta, när dessa personer få etablerade har de förväntade sig att flytta till kommissionen modellen. Ändå är det inte ovanligt att företag erbjuder en rak lön plus provision plan för att alla aktörer, oavsett livslängd.

Om en automatisk olycka inträffar, en skaderegleraren ser över skadan och godkänner yrkandet på att avsluta på en säker skada belopp. Denna typ av Bilförsäkringar jobb kräver en viss kompetens, inte bara i bilolyckor, men även i fordon värderingar. En justeringsanordning bygger ofta starkt på den officiella polisrapporten från olyckan, men ibland även genomför intervjuer oberoende av polisanmälan. Detta sker vanligtvis endast om det finns en anledning att tvivla på någon del av den officiella versionen.

Under låsspännet jobb, är det möjligt att han eller hon kan upptäcka eller misstänka bedrägeri. I sådana fall kan en advokat eller privatdetektiv föras inDessa personer kommer att ha mer kompetens inom såväl teknisk undersökning av olyckor och rättsenliga. I vissa fall kan dessa personer hindra tusentals dollar går förlorat i falska påståenden.

Utöver dessa specialiteter, andra Bilförsäkringar jobb bland annat stödet personal såsom sekreterare, revisorer och chefer. Som alla företag i sektorn för finansiella tjänster, kommer alla att spela en roll för att upprätthålla den allmänna hälsan hos företaget. Även om de kanske inte direkt som säljer den produkt eller beredningen av ansökningar, de har var en roll att fylla. Ofta är dessa individer har kompetens som inte bara är till fördel för auto försäkringsbranschen, men även andra typer av företag också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.