Vilka är de olika Athletic Trainer jobb?

En atletisk tränare är någon som behandlar och förebygger skador för idrottare och andra. Hon bedömer också, rehabiliterar och renoverar en skadad person. Även om de flesta atletisk tränare jobben finns i idrottsarenor, har antalet icke-sportrelaterade atletisk träning karriär vuxit exponentiellt under det senaste decenniet.

De flesta av atletisk tränare jobb i den professionella idrottsarenan. Detta är den vanligaste och mest utbredda form av tränare. De är oftast de som är först på plats när någon blir skadad under träning eller en match. Deras jobb är att lokalisera, bedöma och behandla skador. De arbetar nära samarbete med andra läkare och övervakas av legitimerade läkare.

På en grund-och magisternivå, utbildare utföra medicinskt stöd till sitt lag. Många skolor har atletisk utbildning klasser och erbjuda forskarutbildning och grundutbildning grader i atletisk träning. Utbildare vid dessa skolor får övervaka studenter som studerar för att bli atletisk utbildare själva.

En assistent atletisk tränare i allmänhet övervakas av huvudet tränare. Hennes uppgift är att förebygga, utvärdera och behandla skador på ett universitets-nivå. Assistenten kan också ge rådgivning och utbildning till elever, samt ta hand om grundläggande administrativa arbetsuppgifter. Generellt en assistent atletisk tränare är en student själv med förhoppningar om att examen i ställning atletisk tränare.

High school atletisk tränare liknar sport utbildare i att de behandlar spel-och praktik-skador. Många gånger kommer dock de reser också med deras lag och lär vanliga klasser på skolan. Detta kan leda till långa och varierande arbetstid.

Sport medicinska kliniker är oftast bemannade med atletisk tränare. De är ansvariga för att utföra de traditionella uppgifter att behandla och rehabilitera skador. De får också rätt att undervisa klasser med hög skolor eller högskolor och workshops för bussar.

Athletic trainer jobb dyker upp i icke-sportrelaterade områden mycket oftare än ett decennium sedan. Vissa företag tycker att det är mer kostnadseffektivt att ha på plats sjukvård. Athletic utbildare kan tillhandahålla sina tjänster till företagets anställda och ofta arbetar färre timmar än idrottsrelaterade utbildare. Trots att många arbetar på sjukhus, atletiskt jobb tränare finns även med andra organisationer, exempelvis inom försvarsmakten, eller med danskompanier.

Det har blivit allt vanligare att hitta atletisk tränare arbete som personalen på en läkare praxis. Detta kan vara en önskvärd position, eftersom det vid en praktiken finns det färre timmar och mer utrymme för tillväxt. Denna typ av arbete kan också leda till en ledande ställning för några lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.