Vad ska jag förvänta mig av ett körkort klass?

Vissa människor vill köra, men de vet inte hur. Andra människor får veta hur man kör men inte kan passera licensiering tester. Det innebär att de antingen inte manövrera fordon enligt lag eller att de inte har all den kunskap en förare bör ha. Det finns också människor som redan har tillstånd men som har en tendens att begå trafikförseelser, vilket tyder på att de behöver bli påminda om vägen reglerna. Om du tillhör någon av dessa kategorier kommer du att dra troligtvis från ett körkort klass.

Körkort behövs generellt för att lagligt verka ett fordon på allmän väg. En drivande klass får inte vara ett krav innan man får ett körkort. Det finns vanligtvis manualer tillgängliga från tillståndsmyndigheten för att förbereda dem som planerar att ansöka om körkort, men dessa kanske inte räcker.

Om du inte vet hur man kör, du kan ha en hel del svårigheter att tömma ditt tillstånd tester om du förlita sig enbart på tryckt material. Körlektioner omfattar vanligen olika aspekter av vad du behöver veta. Detta inbegriper information om fordonet, information om vägen, och information om körning.

Innan du på vägen måste du förstå ditt fordon. En bra körning klass bör hjälpa dig i detta avseende. Din instruktör ska lära dig vad de vanligaste instrumentpanelen tänds betyder. Han borde lära dig att identifiera om det finns ett uppenbart problem, som en blåst ut baklykta, som gör din bil unroadworthy. Ibland körlärare gå in grundläggande underhåll lektioner som hur man kontrollera din olja eller byta ett däck.

En bra körning klass bör också lära dig om de vägar. Din instruktör bör hjälpa dig att lära dig vad de olika markeringarna på en motorväg menar. Han borde lära dig att förstå vad symbolerna på olika vägskyltar betyder. Han bör också lära dig vägen regler som inte återges på tecken men som du kommer att ansvara för att veta. Detta kan innefatta lagar som du kan inte parkera inom ett visst avstånd från en brandpost eller du får inte köra i en korsning.

Den drivande klass bör också göra dig en säker och samvetsgranna föraren. Om du vet hur att köra bil eller du har fått ditt körkort redan, men blev tillsagda att ta ett körkort klass kan detta vara den största fördelen för dig. Din trafiklärare kommer att upptäcka och rätta till dåliga vanor som kan orsaka dig problem med polisen eller leda till att du inte ditt förarprov. Han borde lära dig ordentligt att köra, stoppa och park.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.