Vad ska jag förvänta mig av Driving Lessons?

Körlektioner som erbjuds som del av en körning vanligtvis består av både lektioner och på väg utbildning. Även om syftet med de flesta körlektioner är att hjälpa studenter uppnå skarpsinne och färdigheter som krävs för att tjäna sitt körkort, vissa typer av kurser också fokusera på att förmedla defensiv körning färdigheter. För att få ut mesta möjliga av din körlektioner, hjälper det att veta i förväg vad du kan förvänta dig av förarens utbildning.

De flesta körlektioner kräver att studenterna har tillgång till bil för at-home praktiken, särskilt om de redan har fått sin elevens tillstånd. Även studerande förare har tillgång till förarens utbildning fordon, hem praxis med en licensierad vuxen ofta uppmuntras genom bilskolor. Förutom på väg undervisningen, kan eleverna också räkna med att deras förares utbildning för att utvidga till klassrummet, där läraren kan använda läroböcker, instruktionsfilmer och skriftliga tentamina. Frekvensen av tid som eleverna tillbringar både i klassrummet och på vägen kommer att bero på den totala längden på kursen. Kort körning kurser kondenseras till en period av veckor tenderar att vara mer intensiv, medan kurser som omfattar en period på flera månader kan bara hålla klasser på en vecka.

Trots att köra kurser strävar efter att lära samma grundläggande väg regler och förordningar, enskilda körlärare varierar i stil och förhållningssätt. Medan vissa instruktörer kan förbjuda musik i bilen under körlektioner, andra uppmuntra eleverna att lyssna på musik på måttlig nivå för att hjälpa dem att bli vana vid att distraktioner under körning. Många körlektioner kräver också studenterna att följa med som passagerare medan deras kamrater får en-på-en övningskörning. Samtidigt intar Körskollärare främre passagerarsätet plats för förarens ed fordon, som är speciellt utrustad med en passagerare-side fotpedal broms som instruktören kan använda för att åsidosätta förarens bromsar i nödfall.

Student förare kan förvänta sig att deras ursprungliga väg lektioner vara i lågtrafikerade områden såsom bostadsområden eller parkeringsplatser. Som studerande småningom att bli mer bekväma med att köra, innan de vanligen till hög trafik områden eller motorvägen, på instruktörens bedömning. Eleverna ska också räkna med att lära sig sådana grundläggande väg regler hur man slår ihop, säkerhetskopiera och parallella park. De får lära sig tips för defensiv körning, till exempel vad man ska göra i händelse av en kollision eller vattenplaning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.