Vad betyder en konstapel göra?

specifika tullar på en konstapel kan variera från ett land till ett annat och även från en plats till nästa, är dock i allmänhet konstaplarna anses inneha några rättsliga befogenheter som liknar poliser och sheriffer. I England är den lägsta polisen inom en poliskonstapel. I USA är den term som vanligtvis används för att beskriva och valda fred officer.

Rubriken på konstapel ursprung i det östromerska riket. Dessa konstaplar var ansvariga för att hålla hästar i deras herrar eller överordnade. Under medeltiden antog många europeiska länder används termen med hänvisning till höga militärer i uppdrag att försvara ett slott.

Idag konstaplarna är vanliga i England och andra europeiska länder, om de anses vara den lägst rankade polis, vilket motsvarar en patrull officer i USA. I delar av Europa, titeln senior konstapel kan ibland hänvisa till en polischef. I England och andra länder med en brittisk kolonial historia, får varje svurit tjänsteman betraktas som en konstapel.

En särskild konstapel är en frivillig polis, med samma befogenheter som en vanlig tjänsteman. Dessa personer tjänar en extra funktion och uppmanas då en ökad polisiär närvaro krävs. Den polismästaren är huvudet för alla brittiska polisen.

Även poliser tenderar att ha arrestera befogenheter helt enkelt som ett resultat av deras anställda som officerare, brittiska konstaplar har rättsliga befogenheter att gripa de beviljades genom att avlägga ed. Detta är en teknikalitet som gör konstaplar i Storbritannien oberoende juridiska tjänstemän, inte bara anställda i ett brottsbekämpande organ.

Situationen är helt annorlunda i USA, där en konstapel är i allmänhet en vald fred officer med mindre behörighet än en polis eller en sheriff. Ämbetet för en konstapel kan variera beroende på ort, men konstaplarna i USA är ofta med uppgift att genomföra processerna för rättvisa. Detta kan omfatta servering stämningar och kallelser för brott-och tvistemål och skriva vräkning och meddelanden beslag.

Dessa tjänster är ofta utförs av privata företag, även stater som Texas, Tennessee, Arizona, och Alabama finna det mer effektivt att de utförts av valda konstaplarna. Dessa konstaplar får biträdas av biträdande konstaplar och konstapel polismännen i genomförandet av processer i domstol. Det finns dock vissa undantag. Några städer har hög konstaplar, som tjänar som den primära poliserna i dessa områden. Dessutom en konstapel kan också kallas en marskalk i vissa stater, däribland Texas och Arizona.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.