Vad betyder en Fabricator göra?

En fabricator är mycket lik en assembler. I själva verket är de två termer används ofta omväxlande. I huvudsak arbetar en Fabricator på ett löpande band, sätta ihop olika typer av utrustning. De objekt som satts samman av en Fabricator kan variera från TV-apparater till bilar, men de metoder som används för att skapa objekt varierar från fabrik till fabrik.

Montörer använder ofta en plan för att pussla objekt. Även löpande band används fortfarande i hela tillverkningsindustrin har många tillverkare flyttat från den normala löpande bandet. Idag är det ganska vanligt att en Fabricator att arbeta i en församling team. En församling team fungerar annorlunda än ett löpande bandet, eftersom en grupp arbetar tillsammans för att nå ett specifikt mål.

Ofta lag roterar de uppgifter som krävs för att slutföra ett objekt. Fabricators kan vara ansvarig för ett team, eller de kan agera som en av medlemmarna i arbetsgruppen. Junior fabricators som önskar få en befordran inom ett företag kan göra det genom att visa förmåga team ledarskap samtidigt fungerar som en del av en församling team.

Golv montörer har något annorlunda mål än vanliga montörer. Dessa montörer förväntas arbeta med tung golv utrustning, vilket ofta innebär olika tekniska verktyg färdigheter. Det är inte ovanligt att ett golv Fabricator att använda lödkolvar och övningar effekt för att samla stora maskiner som flygplan, jetplan och industriell utrustning.

färdigheter som krävs för att få en Fabricator ställning kan variera från företag till företag, men de flesta arbetsgivare föredrar sökande med high school diplom. Nästan alla assembler praktik äger rum under arbetstid, och kan vara upp till två månader. De människor som önskar få avancerade positioner inom en fabriksinställning bör inriktas på teknisk kompetens som arbetsgivarna kan ha nytta av.

Många arbetsgivare söker kandidater som har tidigare elektriska och verkstaden erfarenhet. Dessutom, de kandidater som gäller militära utbildning är ofta önskas. Förutom teknisk kompetens, måste fabricators kunna se färger, eftersom många olika maskindelar är färgkodade.

Arbetet som en montör är ett fysiskt krävande. Ofta kommer monteringsföretagen att uppmanas att arbeta nattskift, och de flesta arbetstid tillbringas stående än sittande. De som kommer att få ställning som en montör är ofta de som tycker om att arbeta i ett team eller grupp inställning. Avancemang inom detta område kan inträffa om en montör visar avancerad personlig och tekniska färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.