Vad betyder en Defensiv bilkörning Instruktör göra?

En defensiv körning instruktör lär säker förare klasser. I grund och botten säker körning instruktörer lära förarna hur man kan förebygga och undvika olyckor. Personer som har haft olyckor är ofta krävs av trafiken domstolar att delta i en kurs för att lära om att köra säkert. Denna typ av defensiv körning program kan kallas en trafik kränkare skola . En defensiv körning instruktör arbetar med denna typ av förarens utbildning skolan med målet att förhindra tidigare trafik lagöverträdare från att orsaka eller har ytterligare trafikolyckor.

och dess viktigaste uppgifter en defensiv körning instruktör är att hjälpa elever att tänka innan de kör samt lära dem en säker körning tekniker och strategier. Defensiv körning innebär att föraren förbereda ett försvar strategi för att ha till hands i händelse av en nödsituation på vägen som annars kan orsaka en olycka. Till exempel, defensiv körning instruktörer lära eleverna om att köra i olika väderförhållanden som regn eller snö. Defensiv körlärare undervisa studenter på korrekt bromsar tekniker beroende på varje väg situation.

En defensiv körning instruktör förbereder läroplan som uppfyller de rättsliga kraven för trafik skolan. Kursen ämnen kan innehålla hur mycket utrymme att lämna mellan ett eget fordon och en framför liksom lämplig signal när man byta fil. Mekanisk säkerhet kan också diskuteras i klasser med defensiv körning instruktörer. Körlärare vanligtvis måste förstå och kommunicera säkerhetsinformation som gäller både standard och manuella bilar. Till exempel kan en instruktör diskutera hur man byter växel för att få bättre kontroll av fordonet vid körning uppför.

Spela upp videoklipp för klassen att visa kurs lektioner är en uppgift som många defensiv körning instruktörer gör. Typiskt, klass diskussioner om vad som visas i videon hålls efter showen är över. En visuell demonstration av förare i bilar stärka en viktig punkt i framförandet läroplanerna kan hjälpa eleverna att bättre förstå begreppet som lärs ut. Till exempel, för två förare vardera med gester ange andra bör gå först i en korsning utan trafikljus, och sedan kraschar när de båda går samtidigt, kan minnesvärt visa vad inte för att göra i denna situation.

En defensiv körning instruktör kan förbereda frågesporter för studenter att testa sina framsteg och förbereda dem för den slutliga tentamen. Trafiken elever kan också kompletta uppdrag ges till dem som instruktör. Efter den sista prövningen får instruktören utfärda en defensiv körning intyg till dem som godkänd och kursen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.