Vad är professionell utveckling Software?

Professionell utveckling programvara är en viss produktkategori för att möta de ständiga pedagogiska kraven på en rad datorrelaterade positioner och karriärer. Denna typ av programvara är normalt konstruerade för användning på den vanligaste operativsystem eller plattformar. Det finns tre populära kategorier av yrkesmässiga utveckling programvara: datakunskap, uppgraderingar teknik eller språkutveckling.

Många stora företag kommer att investera i professionell paket utveckling programvara som ett sätt att ge personalen tillgång till utbildning i en kostnad effektivt sätt. Den ursprungliga kostnaden för programmet är den enda investeringar som krävs. Personal kan använda befintlig datorutrustning för att slutföra utbildningen. Flera anställda kan använda samma programvara utan att ådra sig ytterligare kostnader.

En av de främsta fördelarna med professionell utveckling mjukvaran är konsekvens av utbildning som tillhandahålls. Alla anställda kommer att ha upplevt exakt samma föreläsning och avslutade samma övningar. Ett gemensamt drag för denna typ av programvara är möjligheten att logga tid för personalen, uppdrag slutförts, och slutliga betyget. Denna information kan användas för att fastställa om mer utbildning krävs eller för att uppfylla särskilda krav utbildningsprogram.

Datorvana är en viktig del av många arbetstillfällen, och professionell utveckling mjukvaran är en bra metod för att hålla dessa kunskaper aktuella. Eftersom ny teknik utvecklas den här typen av mjukvara är ett utmärkt sätt att utbilda personalen för att använda avancerade funktioner i ett visst programpaket, eller utbilda personal för olika roller med samma programvara. Användare loggar vanligtvis in med ett unikt användarnamn och lösenord, vilket avslutar lektioner vid lämpligt tillfälle.

teknikuppgraderingar genomförs ofta inom ett brett utbud av funktionella områden samtidigt. För att ge den utbildning som krävs inom en begränsad tidsram, är professionell utveckling programvara som distribueras till alla användare. Utbildningsprogrammet kan anpassas för att fokusera på specifika moduler som är tillämpliga för användaren eller tillhandahålla ett bredare program översikt utbildning.

Språk utvecklingsprogram är en annan populär typ av kompetensutveckling programvara. De mest effektiva produkterna bygga vidare på befintliga språkkunskaper, expanderande ordförråd och tekniska termer på ett annat språk. Denna typ av programvara används också för att förbättra skriftlig eller muntlig kommunikation i den primära språket. Den studerande kan upprepa den lektionen så många gånger som krävs för att uppnå den skicklighet som krävs.

Denna produktkategori växer som en allmän acceptans av utbildningsprogram programvara och datorkunskap växa. Även om de flesta organisationer har en unik aspekt i sina interna affärsprocesser, generella processer är relativt konstant över ett brett spektrum av företag. Använda utbildning dataprogram utöver skräddarsydda kurser är ett bra sätt att hålla personalens kompetens aktuell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.