Vad är några volontär Alternativ för tonåringar?

Volunteer alternativ för tonåringar överflöd. Många ideella organisationer och offentliga organisationer kan behöva volontärer, och en del gymnasieskolor nu kräver tonåringar att uppfylla ett visst mått av frivilliga timmar för att uppgradera. Även om din skola inte gör detta ett krav, volontärarbete kan vara ett sätt att berika ditt community, skaffa sig arbetserfarenhet och även utforska olika karriärvägar.

När du letar efter frivilliga alternativ för tonåringar, börja med din lokala högstadiet eller gymnasiet. Skolan rådgivare har listor över organisationer som ger dig idéer om grupper som söker volontärer och skolor kan även begära din hjälp i skolan eller på andra skolor i stadsdelen som behöver stöd, eller som erbjuder möjligheter för tonåringar att handledare eller mentor yngre studenter. Också titta på antingen din park eller Recreation Center, lokala sjukhus, eller någon ideell organisation du stöd (t. ex. djurstall, Röda korset, kyrkor eller politiska organisationer), för fler chanser volontär.

Det finns många olika typer av frivilliga alternativ för tonåringar, och du kommer säkert hitta mer än denna artikel kan möjligen lista. Men här är några idéer att komma igång på vägen till att bli en framgångsrik volontär.

Sjukhus kan erbjuda dig flera olika sätt att arbeta som volontärer. En del sjukhus fortfarande har organiserat program godis striper och andra har mindre formella program där du kan besöka patienter, arbetar i ett barns liv centrum med barn som är på sjukhus, eller springa ärenden åt patienterna. Underskatta inte värdet av volontärarbete på lokal tillfrisknat sjukhus och långvarig vård och omsorg. Även detta arbete kan vara svårare, många föräldrar i konvalescenthem ligger långt borta från familj och kan verkligen få hjälp av en vänlig besökare till någon chatta med eller ens någon att läsa dem. Om du har en specialkunskap som att spela piano, ett annat instrument eller sång, kan du använda detta för att ge underhållning till människor i konvalescenthem, vilket kan bidra till att skapa ett rikare liv för de boende.

Hem bygga program som Habitat for Humanity alternativ erbjuda frivilliga för tonåringar. Kontrollera individuella program för ålder krav. Du kan vara en dynamisk del av faktiskt bygga bostäder för förtjänta familjer, och du kommer lära dig mycket om byggnads-och anläggningsverksamhet i processen.

Röda korset program och många banker blod behöver tonåring frivilliga. I själva verket Röda Korset har en hel Junior Röda Korset som är ägnat att erbjuda frivilliga alternativ för tonåringar. Du kanske har möjlighet att hjälpa till att hjälpa andra direkt, gör kontorsarbete, hjälp med utbildning, eller fylla en mängd andra roller.

Parker och fritidshem ofta kör läger som oftast bemannas av tonåringar. Om du gillar att arbeta med barn och du överväger en karriär inom undervisning, ser upp dag läger som erbjuder dessa frivilliga alternativ för tonåringar. Tonåringar kan volontär till ett år eller två och sedan kvalificera för betalda positioner som instruktörer. Alternativt kan sådana centra erbjuda program som park eller lokala creek städa.

Bibliotek är alltid i behov av extra händer, speciellt på sommaren när fler barn på biblioteket. Få erfarenhet hyllor böcker, läsa berättelser för barn, hjälp övervaka delar av ett bibliotek, eller lära dig att kolla in böcker till folk. Om du har goda datakunskaper, kan du ge extra hjälp genom att arbeta med människor navigerar Internet från bibliotekets datorer.

djurhärbärgen och Wildlife räddar ge tonåringar en chans att få direkt kontakt arbete med djur. Du måste kanske göra lite sanering fungera, men du också har en chans att avgöra om en karriär som arbetar med djur är rätt för dig.

Tonåringar kan vill hjälpa till men inte har mycket tid att spendera på frivillig verksamhet. Om du inte kan registrera dig för ett vanligt program, leta efter en tid aktiviteter som också gör skillnad. Till exempel kan du frivilligt att arbeta på din skola eller kyrka festival eller loppmarknad, vilket kan ta några timmar men kommer inte att kräva ett engagemang utöver det.

Glöm inte värdet av ibland hjälpa till i ditt eget grannskap. Om du har en granne i behov av en tjänst som barnvakt eller köra ett par ärenden, varför inte frivilligt när man har en chans? Även om dessa volontär möjligheter inte kommer att dyka upp på meritförteckningar, de är en chans att förbättra samhället där du bor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.