Vad är några tips för att bli barnmorska?

En barnmorska är en läkare som specialiserat sig på frågor av födseln. Utbildning för att bli en barnmorska kan ta år av studier, och kan omfatta en lång lärlingstid som assistent. För att bli barnmorska är att ta en aktiv del i att hjälpa barn till världen, och kan vara en som uppfyller karriär. Att bli barnmorska tar lång förberedelse, men kan uppnås genom många vägar av studien.

När man överväger att bli barnmorska, är det viktigt att studera regionala licenser lagar. Det finns många olika typer av riktlinjer för certifieringsprocessen, med mycket olika tillståndskrav. I vissa områden är formell medicinsk utbildning som krävs, även om många barnmorskor praktiken lagligt utan att bli fullfjädrade läkare eller sjuksköterskor. Barnmorskor får också genomgå regelbundna omcertifiering att säkerställa att deras metoder är att upprätthålla professionella standarder. För att få upp aktuell information om lokala krav på tillstånd, kontakta barnmorska som tjänar den regionala zon, eller tala med lokala medicinska myndigheter.

Det är viktigt när de blir de en barnmorska för att avgöra vilken nivå av certifiering passar personliga planer. Många barnmorskor är faktiskt sjuksköterska-barnmorskor som arbetar i samarbete med sjukhus eller obstetrisk praxis att tillhandahålla alternativa födelse tjänster. Andra arbetar i en helt isolerad praxis, eller med en grupp likasinnade utövare. Att hitta ett program för undersökning och certifiering som passar med personliga önskemål och åsikter kan göra den tid utbildningen betydligt lättare och mer meningsfullt.

Även om formella medicinska skolan inte är skyldig att studera biologi, obstetrik och alternativa medicin kan föreslås. Även barnmorskor i den moderna vetenskapliga eran brukar fungera med graviditeter där komplikationer inte förväntas, allvarliga hälsorisker och även risken för dödsfall kan inträffa under förlossningen processen. Kunskaper om riskerna, gemensamma komplikationer, liksom tänkbara sätt är inblandade i en svår förlossning kan vara mycket värdefullt att en praktiserande barnmorska.

bli en barnmorska kräver vanligtvis en lärlingsutbildning, där praktikanten deltar i barnmorska- springa Födda som assistent. Vid dessa utbildningstillfällen får assistenten hjälpa barnmorskan förbereda den blivande modern för födelse, utföra vissa uppgifter under arbets-och födelse-processen, och lära postpartum vård för både mamman och barnet. Titta och assistera en erfaren barnmorska kan lära värdefulla trick av handeln läsa böcker och studera litteratur inte kan förmedla.

Det kan vara klokt, när man överväger att bli barnmorska, för att studera historien om yrket . Barnmorskor har en ständig närvaro i det mänskliga samhället sedan de första dagarna av civilisation. I vissa tider har barnmorskor utsatts för förföljelse, anklagad för häxeri eller svart trolldom. Andra samhällen har alltid haft barnmorskor i högt, med tanke på dem kloka och kraftfulla utövare för deras viktiga del i människans livscykel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.