Vad är en studentexamen examensbevis för sjuksköterskor?

studentexamen examensbevis för sjuksköterskor, även kallad en BSN, är den mest rigorösa träningsmetod för att uppnå status som legitimerad sjuksköterska. Även om det är allmänt trott att sjuksköterskor får en kandidatexamen i naturvetenskap, är detta inte alltid fallet. Legitimerad sjuksköterska (RN) kan tränas genom en privat sjuksköterskeskola eller genom ett samhälle eller junior college.

I likhet med alla fyra år grader, inte fokusera studentexamen examensbevis för sjuksköterskor inte enbart på de klasser som kommer att tjäna kandidaten RN status. Istället måste eleverna ta vanligen 60 enheter allmän utbildning krav, samtidigt som uppfyller 60-64 enheter för utbildning inom omvårdnad. På grund av den avancerade utbildning av sjuksköterska med en studentexamen examensbevis för sjuksköterskor, han eller hon kan vara mer benägna att tjäna chefer på större sjukhus, och även kan få lite mer lön.

Inte alla elever välja en studentexamen examensbevis för sjuksköterskor. Eftersom sjuksköterskor är så stor efterfrågan, förmågan att få utbildade snabbare genom en sjuksköterskeskola, eller genom ett community college är ofta önskvärt mål. En del elever kan redan innehar en kandidatexamen i examen, som när den kombineras med studentexamen examensbevis för sjuksköterskor ges vanligen samma status när det gäller lön, och förmåga att tjäna erbjudanden. När en elev inte går rutten för ett studentexamen examensbevis för sjuksköterskor, han eller hon får en kandidatexamen i registrerade omvårdnad kallas en BRN.

RN status, oavsett om det uppnås genom en studentexamen examensbevis för sjuksköterskor eller genom andra innebär gör det möjligt för sjuksköterska att utföra samma arbetsuppgifter på arbetsplatsen. Dessa kan omfatta innehav större ansvar för vård, kontroll av arbeten av licensierade yrkesinriktad sjuksköterskor (LVNs), som ger mediciner eller administrera injektioner, som arbetar inom kirurgi inställningar och starta eller administrera intravenös (IV) droppar och medicinering. Alla RN kan också välja att specialisera sig på vissa områden av vård som intensivvård för barn, obstetrik, kardiologi eller geriatrik.

En del sjuksköterskor väljer att ägna en studentexamen examensbevis för sjuksköterskor eftersom det är ett steg på vägen att få en magisterexamen i omvårdnad (MSN) eller en doktorsexamen. Med en traditionell fyraårig högskoleexamen, kan en sjuksköterska ha ytterligare utbildning eller möjlighet att undervisa i en sjuksköterskeskola. Även de sjuksköterskor som vill bli sjuksköterskor behöver en kandidatexamen först. Uppenbarligen har studentexamen examensbevis för sjuksköterskor ger större möjligheter att sjuksköterskan som vill fortsätta hans /hennes utbildning, men det finns några magisterprogram som erbjuder British Airways till MSN grader, särskilt utformat för att utbilda en person med en högskoleexamen och inga sjuksköterskor erfarenhet att bli en sjuksköterska läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.