Vad är en postdoktoral forskning Associate?

En postdoktoral forskning intresseföretag är en person som bedriver vetenskaplig forskning efter att ha avslutat sina doktorandstudier. Postdoktoral forskning kan slutföras den institution där forskaren avslutade sin doktorsexamen eller på en annan ett helt. Det är inte ovanligt för forskare att flytta till ett främmande land för att slutföra postdoktoral forskning. I allmänhet denna typ av forskning bedrivs inom fem år efter slutförandet av forskarens doktorsexamen.

Begreppet postdoktoral forskning associera är nära släkt med och ofta synonyma med orden postdoktorala och postdoktoral forskning karl . Det är vanligt i avslappnad konversation, för alla dessa villkor förkortas till "post-doc" som i "Min vetenskapsman vän fungerar som en post-doc i New York. "

Syftet med för postdoktoral forskning är att fördjupa en akademisk kunskap om sitt expertområde. En postdoktoral forskning förknippar kan också arbeta med att förbättra vissa färdigheter. I vissa länder kan slutföra en kurs av sådan forskning leder till referenser utöver doktorsexamen. I vissa amerikanska institutioner har postdoktoral forskning blivit en viktig föregångare till en på högre position.

Institutioner värd allmänhet postdoktoral forskning medarbetare i hopp om att deras arbete kommer att resultera i nya rön inom intresseföretagets området. Sådana resultat, beroende på intresseföretagets visst område, ofta publiceras i vetenskapliga, medicinska, eller akademiska tidskrifter. Nya rön och publicering av artiklar i viktiga tidskrifter är viktiga för en institutions prestige och trovärdighet inom ett visst område.

Disputerade Research Associates ges möjlighet att bedriva sin forskning på en heltid. Detta innebär att de måste ägna begränsad arbetstid undervisning eller föredrag, om någon tid alls. De kan dock, att uppmanas att presentera sina resultat på professionell konferenser. Med denna riktade tid till forskning, är det hopp om att den medarbetare kommer att ha en starkare chans att utveckla nya teorier eller kommer till nya rön. Medan universitetsfakultet ofta forskar sina egna, måste de dela sin tid mellan undervisning och forskning. Postdoktoral forskning medarbetare, å andra sidan, behöver inte dela sin arbetstid mellan olika ansvarsområden.

En postdoktoral forskning intresseföretag betalas av hans eller hennes värdinstitution. Betalning kan erbjudas i form av en lön eller stipendium. Beroende på kraven för värdinstitutionen, en postdoktoral forskarassistent kan arbeta självständigt eller under ledning av en rådgivare eller handledare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.