Vad är en dag som för ett Baby Fotograf?

Baby fotografer har en mycket speciell jobb när man tänker på de oräkneliga antal spädbarn och små barn vars barndom är bokstavligen fångas och bevaras för alltid i ett porträtt. Föräldrar brukar spendera mer pengar på porträtt i de första två till tre år av ett barns liv än alla andra tillsammans sina år, men eftersom barn växer och förändras så snabbt under de första åren, är det inte konstigt. En baby fotograf, samtidigt som det uppfyller en viktig roll, kan ha en mycket svår och prövande arbete.

I varje typisk dag, får en baby fotograf fotografi dussintals barn eller endast ett fåtal, beroende på storlek och läge av deras studio. Varuhus porträtt studior tenderar att vara mycket mer upptagen i en typisk dag än de privata, men detta varierar med geografiskt läge. Alla som har aldrig jobbat med yngre barn kanske inte förstår, men en baby fotograf har att utföra en hel del under en kort tid med varje barn som besök.

När du arbetar med barn kan bli enorma kul, det kan också vara frustrerande. Barn, i synnerhet mycket små, inte kan göra exakt vad du vill när du vill att de ska göra det. För en baby fotograf, vars främsta syfte kommer att vara att fånga en delad andra leende på film, kan det vara en mycket försöker upplevelse.

En baby fotograf kommer att tillbringa en stor del av sin dag anställa någon och varje taktik de måste få en bebis att le. Detta innebär ibland agerar dumt, gör fåniga ljud, och kort sagt, clowneri runt absurt. Erfarna baby fotografer kan ha en bättre arsenal av taktik och kan ha utvecklat en känsla för att arbeta med barn, men barn är fortfarande oförutsägbara varelser. Av denna anledning fotografer som arbetar med spädbarn och småbarn måste också utöva en stor försiktighet och säkerhet medvetande medan de arbetar.

Förutom att arbeta med små barn som subjekt, ett barn som fotograf måste också anställa ett stort tålamod med föräldrarna. När allt glädjande föräldrarna är viktigt att försäljning och återkommande. De flesta föräldrar är medvetna om hur svårt det kan vara att fotografera barn, men vissa har förväntningarna så högt att det kan vara svårt, om inte omöjligt, att uppfylla dem.

I slutet av dagen kommer en baby fotograf tillbringar mycket tid på att rensa upp och omorganisera sin studio och utrustning. Det skulle inte vara alls ovanligt att halv-tuggade Cheerios och rester av dregla och dregla. Dessutom har många barn släpp och lämna sina tillhörigheter, där föräldrarna kan komma krav på igen.

Arbetet som en baby fotograf är inte lätt, men för människor som tycker om att arbeta med barn och älskar utmaningen att fånga perfekt leende, perfekt uttryck, eller iscensätta den perfekt minne, kan det vara ett mycket givande yrke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.