Vad är Undervisning professionell utveckling?

I de flesta delstater i USA, måste sekundär och primär nivå lärare fullständig undervisning professionell utveckling, som är något som godkänts av den skola eller skoldistrikt att förskott lärarens kunskap och förståelse för läraryrket. Undervisning professionell utveckling kan innefatta att hänsyn relevanta kategorierna, utveckla läroplanen, deltar i skolans hela planer, och en mängd andra aktiviteter som kommer att hålla lärare uppdaterade och kunniga i sitt hantverk. Ekonomisk ersättning kan ibland följa med professionell utveckling, men det är verkligen inte garanteras.

Om man deltar i undervisningen inom yrket, en lärare måste först utveckla professionella utvecklingsplaner. Detta görs vanligen med hjälp av en rektor eller annan förvaltare. Läraren och administratör kommer att samarbeta för att fastställa eventuella brister i lärarens utbildning, de områden för förbättringar, eller något projekt som kan genomföras för att gynna både läraren och skolan. Efter avslutad all undervisning professionell utveckling poster, läraren, i många fall tjänar ett stipendium. Värdet av detta stipendium varierar beroende på distrikt, statliga och federala medel till en viss skola.

Några exempel på pedagogiska kompetensutveckling är kurser och utformade aktiviteter och genomförs av en skola eller ett distrikt för alla sina anställda i stället för som en punkt på en enskild lärares yrkesmässiga utvecklingen. I sådana fall får ett stipendium eller inte kan tillämpas, och en lärare eller inte är skyldiga att delta. Sådana verkstäder kan omfatta team-building aktiviteter, kurser eller seminarier som rör att skolans student demografi, statlig kontroll, klassrum ledarskapsutbildning, och så vidare.

I många stater, måste en lärare komplett undervisning professionell utveckling att behålla sin certifiering aktuell och giltig. Kraven varierar från land till land, och en del professionella utveckling kan bevilja lärare college krediter då en kurs eller träningspass. Exempel på sådan undervisning professionell utveckling Insatserna kan omfatta college kurser om specialundervisning eller undervisning fattiga studenter, kurser på att utveckla kursplaner, kurser effektiv lektionsplaneringen, klassrum förvaltning seminarier, utbildning för administrativa positioner, och statligt certifiering testning. Arbeta mot certifiering inom alla ämnesområden är också allmänt som ett giltigt professionell utveckling aktivitet, och vissa lärare får börja undervisa utan full certifiering-och därmed ge dem möjlighet att arbeta mot certifiering som de undervisar.

Skaffa specialiserade certifikaten kan också räknas som professionell utveckling aktiviteter. Till exempel kan jobba mot en engelska som andraspråk intyg dra en lärare och en skola i en stadsmiljö där icke-infödda talare är vanliga, och kan därför anses vara ett giltigt professionell utveckling verksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.