Vad är American Institute of Architects?

American Institute of Architects, eller AIA, är en organisation som främjar vetenskapliga och praktiska tillväxt inom det arkitektoniska samhället. AIA ståtar med mer än 83. 000 medlemmar. Den är baserad i Washington, erbjuder DC och 300 komponenter, som ligger i både EU och asiatiska länder. AIA syftar till att lyfta arkitekturen som ett yrke genom att låta medlemmarna att befästa idéer om samhällstjänst, professionalism och offentlig utbildning.

Trots att det grundades i New York 1857, är American Institute of Architects för närvarande ligger i Washington D. C. Ungefär som ett hotell i centrala avtal, är att institutet kan ta emot upp till 400 gäster. Dessutom är denna lokal tekniskt utrustade med audio /visuell presentation teknik. Det ligger nära populära sevärdheter som Vita huset, Lincoln Memorial och Washington Monument.

ursprungligen grundades av Richard Upjohn och 13 andra arkitekter, American Institute of Architects strävade efter att etablera standarder för arkitektyrket. Upjohn var dess första ordförande från 1857 till 1876, och institutet har haft årliga konventioner i över 150 år.

För att bli medlem i AIA, måste man vara antingen en professionell arkitekt, som utövar verksamhet i ett område med anknytning till arkitektur, eller en student eller lärare medlem från en universitets Institutionen för arkitektur. Medlemsavgifter följer en tre nivåer struktur, verksamhet på lokal, statlig eller nationell nivå. Avgifter på en nivå kan variera mer än ett hundra dollar från avgifter på en annan nivå. Medlemskap ansökningar om AIA är tillgängliga online.

Ledamöter av American Institute of Architects har möjlighet att bilda nätverk med andra yrkesverksamma på AIA-sponsrade evenemanget. De är också berättigade till rabatter på inköp genom Fortune 500-företag som Dell, UPS, och Bank of America. Institutet sig tjänar samhället genom att arbeta i samarbete med lokala regeringar för att förbättra infrastrukturen i städerna. AIA påverkar också politiskt beteende på lokal, statlig eller nationell nivå för att nå målen, till exempel att bostäder till rimliga priser till människor i nöd.

American Institute of Architects övervakas av en styrelse och sysselsätter en personal med nästan 200 anställda. Medlemmar i organisationen tillhör en av fem medlemskategorier: Arkitekt Medlemmar , som är professionella arkitekter, associerade medlemmar , som är involverade i universitetets arbete arkitektoniska import, Internationella associerade medlemmar , som är arkitekter som har praktiserat utomlands, emeritus ledamöter , som gått i pension från arkitektkåren, och allierade medlemmar , som utövar verksamhet på ett område relaterade till arkitektkåren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.