Hur väljer jag ett folkhälsa universitet?

Det finns tre punkter att beakta när man väljer den bästa folkhälsan universitet: antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Ett folkhälsoperspektiv universitet vanligen organiseras inom fakulteten för folkhälsan. Ett program för folkhälsa är inte avsedda för personer som vill arbeta med patienter på en individuell nivå. Snarare är den oro för en större gemenskap, stad eller land. Det primära fokus är att förhindra spridning av sjukdomar.

Beslut om vilka folkhälsoåtgärder universitet är en svår process, eftersom detta är en mycket specialiserade program finns i ett begränsat antal skolor. Titta på den nivå av program tillgängliga från olika skolor. Vissa är bara kan erbjuda en kandidatexamen program, medan andra sträcker sig till och doktorandutbildning nivåer.

För att uppfylla kraven för införsel till ett folkhälsan universitet måste du ha en gymnasieexamen och kurser i biologi, kemi och engelska. Det finns en stor efterfrågan på utexaminerade i dessa program, som orsakar antagningen kraven att öka. Vissa program är att begränsa antagningen för sökande som redan har slutfört någon typ av utbildning eller arbetserfarenhet inom hälso-och tjänstesektorn. Dessa kandidater har en bättre förståelse av folkhälsofrågor och inverkan på det bredare samhället.

Om du tittar på vilka folkhälsoåtgärder universitet i landet eller staten, endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och rekommendationsbrev erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller för andra hälsovårdstjänster skolor. Det finns inte mycket värde i att den värsta studenten i den bästa skolan. Leta efter en institution som kommer att utmana dig, men även att låta dig uppleva framgång.

När du letar efter ett folkhälsan universitet, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt på grund av det ringa antalet skolor med detta program. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

De flesta offentliga hälso universitet ger biografier av deras lärare eller kursansvariga på deras hemsida. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Ta en närmare titt på det senaste publikationer från olika skolor. Bestäm det primära forskningsområdet för instruktörer och tänka på vilken skola kan erbjuda bästa passform för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.