Hur väljer jag ett domstolen Reporting College?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en domstol rapportering college: ackreditering, fakultet, specialiserade program och rykte eller rangordning. Denna typ av skola är vanligtvis organiserad i en stor gemenskap eller karriär college. Efter avslutad domstol rapportering college, kan utexaminerade söka möjligheter till sysselsättning som en domstol reporter domstol transcriber eller juridisk sekreterare. Den roll som en domstol reporter är att använda uppgifter om domstolen och rättssystemet för att ge sammanhang för rättsliga frågor berättelser.

domstolens rapportering college är idealisk för människor som är bra kommunikatörer, tycker om att arbeta mot en deadline, och är naturligtvis utåtriktad. Kandidater som rapporterar den största tillfredsställelse med domstol rapportering college är inriktade på en specifik karriär och har en tydlig förståelse av de färdigheter som krävs för att vara en effektiv domstol reporter. Dessa färdigheter de även envisa, hängivna, och ett starkt personligt engagemang för noggrannhet.

När du letar efter en domstol rapportering college till första objektet kontrollen ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Detta är särskilt viktigt för en domstol reporter, så många människor övergång bort från denna typ av karriär i andra typer av rapporter efter åtta till tio år. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor post biografier deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Leta efter relevant karriär erfarenhet som en domstol reporter. Många människor tar certifiering inom vuxenutbildning som en del av en karriär övergång från domstolen rapportering i undervisningen.

Titta efter specialiserade program eller program praktikplats. Dessa anslutningar ger relevant, aktuell utbildning och möjligheter till jobb praktik. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt från dessa program. De kommer att ge möjlighet att göra viktiga kontakter och få referenser som kommer att vara mycket användbara i din anställning sökning.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer den bästa domstolen rapportering college. Prata med den lokala domstolen tjänstemännen att få en känsla av det anseende som skolan. Fråga antagningen rådgivare att tala med tidigare studenter eller arbetsgivare. Diskutera kvaliteten på utbildningen de fått på skolan, relevans och annan information som de är villiga att dela. Var noga med att tacka dem för deras tid i slutet av intervjun.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.