Hur väljer jag det bästa fysik-programmet?

Det finns ett antal överväganden att ta hänsyn till när man väljer en fysik-programmet, oavsett om de grundnivå eller avancerad nivå. Studenter tänker på fysik grader kanske överväga rankning saker att titta efter i storleksordning innan de börja utvärdera tillgängliga fysik program, eftersom detta kan hjälpa dem besluta om att tillämpa och att besluta om att gå en gång accepterat.

Många av de överväganden som gäller för alla college program även för att välja en fysik-programmet. Till exempel, de flesta studenter bryr sig om klasstorlek, föredrar mindre klasser, och fakultet tillgänglighet, söka upp institutioner med lärarna som tycker om att interagera med studenter, forskningsstöd grundutbildningen, och gör sig tillgängliga för studenter som vill ha stöd, assistans, eller intellektuell utmaning. Rankings kan vara viktigt, med elever utvärdera både generellt skolor och ranking för särskilda fysik program.

Ett annat bekymmer när det gäller grundutbildningen är huruvida studenten är intresserade av att följa en examen. Vissa fysik program har ett stort antal akademiker som går vidare till Grad skolan, medan andra inte gör det, och studenter som är intresserade av examen arbete kan vara bra att söka program som tenderar att skapa elever som går till forskarskolan. Dessa program förbereda för forskarutbildning nivå arbeta mer effektivt, och examen från dessa program kan ses mer positivt på en forskarskola ansökan.

Vilken typ av fysiken en student vill studera är viktigt. Om någon är intresserad av partikelfysik, till exempel uppenbart att han eller hon behöver för att plocka en fysik program som erbjuder partikelfysik. Hand i hand med den typ av fysik kommer till befintliga anläggningar på skolan. Studenter som vill träna avancerad fysik bör välja en skola med en god fysik labb, eller med tillgång till fysik anläggningar. Till exempel, University of California, Berkeley, har inte en linjär accelerator, men eleverna i fysik-programmet har tillgång till Stanford Linear Accelerator Center (Stanford Linear).

fakulteten kan också vara en fråga av intresse att studenter som letar efter en fysik-programmet. Att kunna arbeta med pionjärer inom särskilda områden av fysiken är ofta viktiga, särskilt om en student vill ligga i framkant av fysik. Kända lärarna tenderar att ha ljus under belastning, men det kan finnas möjligheter att arbeta med dem för dedikerade studenter och besöka en skola med välkända lärarna kan också vara en bonus på forskarutbildning tillämpningar eller i sökandet efter arbete.

totala framgången för akademiker av en viss fysik program är en annan sak att bedöma. Många högskolor och universitet föra statistik på framgångarna med sina studenter efter karriären för akademiker och notera när de får belöningar eller utmärkelser. Studenter kanske också vill överväga rykte av ett program och skola, utöver den ranking som utarbetats av organisationer som försöker att objektivt ränta högskolor.

När elever begränsa en lista med fysik program de är intresserade av De bör ta dig tid att besöka dem. Även nu, kan eleverna kolla anläggningar, och de kan även prata med personer som redan i programmet och få information om frågor som kan vara av intresse, såsom tillgång till kontorsutrymmen för doktorander, hur lång tid grundutbildningsstudenter kan spendera i labbet, programmet programmets inställning till forskning, och frågor av socialt intresse, såsom nattliv i området är beläget i.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.