Hur väljer jag det bästa Masonry skolan?

Masonry skolan en utbildning i det hantverk att skapa långsiktiga strukturer med hjälp av tegel och ansluter material, eller mortel. Vid godkänt resultat kan kandidater hitta sysselsättningsmöjligheter på byggarbetsplatser och renovering företag. Det finns fem punkter att beakta när man väljer den bästa murverk skolor: träningsmetod, kunniga instruktörer, längd på programmet, kursavgifter och studentservice.

Utbildningen metod som använts är kritisk när man tittar på olika murverk skolor. Det bästa sättet att lära sig denna konst är att faktiskt bygga en vägg eller struktur. Även en föreläsning komponent är nödvändigt bör det utgöra mindre än hälften av programmet. Det stora flertalet av den tid som används i murverk skolan bör användas för att faktiskt hantera olika material, metoder blanda murbruk, och med olika tillämpning teknik.

instruktör kvalifikationer spelar en viktig roll för kvaliteten på utbildningen kommer du att får från murverk skolan. Kurser ska undervisas av en erfaren, herre murare. Denna industri är inte reglerad, men det är viktigt att se till att skolan tillhandahåller utbildning krävs för att få certifiering som en murare. Prata med Mason Contractors Association of America ®, som ansvarar för förvaltningen av frivillig certifiering program i USA och ta reda på om skolan är ackrediterad.

Murverk skolan bör åtta till tolv månaders full -time skola i längd. Dessa program finns också en del tid, och kräver normalt dubbelt så länge. En heltid program är ett utmärkt utnyttjande av tiden under en långsam säsong, och kan också ge kontakter för praktik eller arbete program placering. Deltid program utgår vanligtvis att eleverna redan arbetar och bara letar efter certifiering i denna färdighet.

terminsavgifter för denna typ av skola varierar från $ 7. 500 till $ 12. 500 amerikanska dollar (USD). Detta kan omfatta kursmaterial, arbetsplats försäkring och verktyg. Vissa skolor erbjuder även studentbostäder, mot en extra kostnad mellan $ 3. 000 och $ 4. 500 USD per år. Priser biståndsprogram finns från ackrediterade skolan, och de flesta täcka kostnader för verktyg och kursmaterial.

Student tjänster är en viktig aspekt att tänka på när de söker den bästa murverk skolan. Fritidsaktiviteter, gästtalare, och idrottsanläggningar är alla en viktig del av utbildningen erfarenhet. Utöver dessa tjänster, titta på professionella tjänster till dig. Detta inkluderar professionell rådgivning, ekonomiskt stöd, tjänster karriären och bostadsbidrag. Läs detaljerna i dessa program att ta reda på hur lång tid efter examen kan du komma åt värdefulla tjänster, såsom Career Center.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.