Hur väljer jag det bästa Geologi klasserna?

Vissa människor går igenom skolan utan att någonsin ta geologi klasser. För dem som inte är vetenskap stora eller stora geologi, de är inte alltid ett krav. Fortfarande många känner överklagandet att studera detta område av vetenskap som handlar om hur jorden bildats, stenar och mineraler som ingår här och de processer som formar jorden i dag. Men andra är stora i geologi och kommer inte att ta en klass utan kommer istället att ta många geologi klasser. Att välja vilka som ska ta och bestämma hur man ska fastställa kan baseras delvis på preferens och en del om kraven på examen.

De som bara är intresserade av att uppfylla en vetenskap krav för gradering finner ofta geologi klasser är det bästa sättet att göra detta. Studenter kan behöva ta kurser som innehåller en labb komponent, som kan vara en del av allmän utbildning krav, och bör leta efter klasser som antingen har ett laboratorium eller som har en möjlighet lab för ett par extra poäng. Grundläggande introduktion till geologi är oftast det enklaste sättet att gå och ska ge studenterna en bred bas av kunskap i ämnet. Eftersom ett antal lärare undervisa dessa klasser, fråga runt för att se vilka lärare är det roligaste, grad den svåraste, ger de mest läxor, och et cetera.

De studenter som är huvudämne i geologi har inte riktigt frihet att välja geologi klasser. De kan behöva vidta vissa obligatoriska kurser innan förgrening till sina egna intressen. Det bästa sättet att ta reda på vilken geologi klasser att ta är att tala med en professor, eller ens en lärarens assistent /doktorand på vilka klasser som krävs för examen. Som student får mer undervisning kan vissa delar av geologin mer överklagande. När det gäller att bli valbara i en stor, kan den studerande börja fokusera på de områden som är mest intressanta, och kan senare utgör en del av en karriär inom området. Dessa klasser varierar beroende på skola och elev intresse. Återigen är det bästa råd för att få goda råd från lärare eller andra att avgöra vilka kurser som är viktigast att ta.

Studerande kan också ha möjlighet att avgöra om de vill få en BA eller BS i geologi. BA är mest för studenter som kommer att ta en teoretisk undervisning strategi för geologi. Detta skulle vara en bra stor för dem som kanske vill lära denna vetenskap till högstadiet eller gymnasiet. BS är mer forskning inriktad och förbereder studenten för befälhavare och doktorsexamen arbete. När du väljer geologi klasser, se till att välja dem som är tillräcklig kommer att återspegla typ av examen som förtjänat. Uppenbarligen de som har en kandidatexamen i geologi kan lära också, men det kan vara svårare att komma in på forskarutbildningen inom vetenskap (utan att ta fler lektioner) med en BA-examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.