Hur väljer jag det bästa Geologi College?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa geologi college: ackreditering, fakultet, specialiserade program och rykte eller rangordning. Denna typ av skola ordnas i allmänhet inom ett större universitet inom fakulteten för konst och vetenskap. Geologi är läran om alla ämnen som består av planeten jorden, inklusive både fasta och flytande. Kurser som erbjuds av en geologi college är: materialets egenskaper, den molekylära strukturen av fasta material, och undersöka hur dessa material bildades.

Geologi college är idealisk för människor som är nyfikna på planeten och bildandet av fasta material. Kandidater som rapporterar den största tillfredsställelse med geologi college är inriktade på en specifik karriär och är villiga att arbeta i en specialiserad miljö. Karriär i geologi är prognosen att uppleva ett högre än normalt efterfrågan på grund av den ökade fokuseringen på miljöfrågor och bättre utnyttjande av befintliga resurser.

När du letar efter en geologi college, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt, eftersom många studenter överföring skolor före sin examen. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor post biografier deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Många geologer bedriva forskning inom närliggande områden, exempelvis materialkunskap och teknik. Geologi som en särskild disciplin är mycket aktiv, med särskild forskning i publikationer för att belysa viktiga forskning och utveckling inom detta område.

Titta efter specialiserade program i delområden av geologi. Detta kan inkludera gruvdrift geologi, petroleum geologi, Teknisk geologi och ekonomisk geologi. Dra nytta av dessa typer av kurser och lära så mycket som möjligt från dessa program. De kommer att ge möjlighet att göra viktiga kopplingar både människor och idéer. Arbetet från dessa samverkande insatser ofta förväg ett föremål längs oförutsägbar linjer.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer den bästa geologi college. Fråga antagningen rådgivare att tala med tidigare studenter eller arbetsgivare. Fråga dem om kvaliteten på den utbildning de fått på skolan, relevans och annan information som de är villiga att dela.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse med geologi college ha en klar uppfattning vad de vill lära sig och fokuserar på det målet. Många studenter tycker att en karriär inom geologi kräver åtminstone en avancerad nivå examen för att kunna delta i avancerad forskning, utveckla nya koncept, och bli en publicerad författare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.